Aleksandra Prijović je u proteklih nekoliko mjeseci uspjela nešto što mnogim glazbenicima izmiče tijekom cijele karijere. Upravo je ovaj nevjerojatan pothvat razlog zašto je Prijović i dalje u središtu pozornosti domaćih i svjetskih medija. Utjecaj njezinih zagrebačkih koncerata u prosincu prošle godine i dalje odjekuje među onima koji su bili dovoljno sretni da su im prisustvovali. Tijekom petodnevne ekstravagancije Prijović je pozvala brojne cijenjene kolege iz Hrvatske i regije da joj se pridruže na pozornici. Vrhunac četvrtog koncerta nedvojbeno je bila naelektrizirana izvedba pjesme “Hajde da se volimo” Lepe Brene, inače Prijovićeve maćehe. Za dodatno uzbuđenje na pozornicu je došla i Jelena Rozga, koja je rezultirala fantastičnom suradnjom koja je publiku ostavila u oduševljenju.

Proslavljena narodna umjetnica Aleksandra Prijović stekla je široku reputaciju u regiji i već se proslavila nizanjem rekorda. No, da njezina popularnost seže daleko izvan granica Balkana pokazuje i nedavno osvanuo video koji dokazuje da je obožava publika diljem svijeta. Aleksandra je svojom hit pjesmom “Super sam” hipnotizirala publiku dok je na popularnoj društvenoj mreži Instagram podijelila video sa renomiranog skijališta.

Mnoštvo, ispunjeno uzbuđenjem i skandalizirano riječima, eruptiralo je u radosno slavlje, bilježeći svaki trenutak na svojim telefonskim kamerama, što je rezultiralo virusnom video senzacijom. U komentarima se pokazalo i da su posjetitelji koji ne govore naš jezik vjerojatno ostali zatečeni jer su im riječi bile nejasne, a takva je bila i reakcija okupljene publike.

Skrećemo vam pozornost da je Aleksandra Prijović, glazbena senzacija u usponu, prošle godine krenula na svoju inauguralnu regionalnu turneju, koja je nekoliko mjeseci izazivala veliku buku i medijsku pokrivenost diljem regije. Nakon što je uspješno napunila pet beogradskih Arena, tri stadiona Čair i pet zagrebačkih Arena, Aleksandra je nastavila turneju s tri koncerta u Sarajevu, nakon čega su uslijedila dva u Tuzli. Spektakl u Budvi polučio je veliki uspjeh, au veljači su joj zakazana još tri koncerta u Osijeku.