Nakon njezina odlaska, majka mi se povjerila, objasnivši da je njezin brak bila žalosna pogreška koja je dovela do rođenja djeteta, što je rezultiralo životnom patnjom i djelovalo kao prepreka njezinu vlastitom napretku, što ju je naposljetku navelo da povjeruje da je zaslužuje bolji život.

  • U dobi od 8 godina, opterećena sam neodoljivom boli. Moj otac, koji je cijelo svoje postojanje posvetio mojoj dobrobiti, velikodušno je financirao moje školovanje, poklonio mi vozilo i rekao da sam ja najdragocjeniji dar koji je ikada dobio. Nedavno je uznemirena majka zatražila pomoć nakon što ju je suprug protjerao iz kuće.

Iako ne gajim nikakve osjećaje neprijateljstva prema bilo kome, moram priznati da je to bila prva prilika u kojoj sam osjetio sklonost da izrazim svoj prezir prema drugoj osobi. Tata, iskreno sam ti zahvalna. Želja da postane poznati novinar tinjala je u najmlađem djetetu samohranog oca koji je podigao petero djece. Igrom sudbine, greškom se našao uronjen u svijet glume. Danas je jedan od najslavnijih glumaca u industriji.

BONUS TEKST:

za vaš užitak Prije više od dva desetljeća Hugh Jackman (53) krenuo je na glumački put ulogom u filmovima X-Men. Danas slavi svoj 53. rođendan, razmišljajući o svom izazovnom djetinjstvu koje ga je na kraju oblikovalo u najsuosjećajnijeg glumca u Hollywoodu. Rođen u Australiji kao najmlađi od petero braće i sestara, Hughovi roditelji preselili su se iz Engleske u potrazi za sretnijim životom.

Međutim, njihova novopronađena radost bila je kratkog vijeka. Kad je Hugh imao samo osam godina, njegova je majka donijela tešku odluku da se vrati u Englesku, ostavivši svoju djecu s ocem u Australiji. Ovo napuštanje duboko je pogodilo Hughova oca, koji se nadao pomirenju. Pet godina kasnije otputovao je u Englesku, žudeći da svoju ženu vrati njihovoj obitelji. Nažalost, otkrio je da se ona već preudala i zasnovala novu obitelj. “Tata je otišao u Englesku po nju, ali ona je već otišla dalje.

Čak su i dobili zajedničko dijete. Tata se trebao vratiti za tri tjedna, ali se vratio nakon samo pet dana. Nije trebao objašnjavati što se dogodilo – Bio sam dovoljno star da shvatim da se ona neće vratiti – otkrio je Hugh u intervjuu. Unatoč tome što se nikada nije u potpunosti oporavio od traume, glumac je pronašao način da se s njom nosi. Iskoristivši ljutnju koju je gajio prema majci, osobito tijekom tinejdžerskih godina, usmjerio ju je u svoju glumu.

S vremenom je uspio popraviti odnos s majkom, priznajući da mu je njezin odlazak nanio bol, ali nikad ne sumnjajući u njezinu ljubav prema njemu. Kad je krenuo na svoje fakultetsko putovanje u Sydneyu, isprva je stekao diplomu iz komunikacija s težnjom da postane uspješan novinar. Međutim, nakon što je shvatio da mu treba nekoliko dodatnih bodova, odlučio je također istražiti svijet glume. Nije ni slutio kakav će dubok utjecaj ova spontana odluka imati na njegovu budućnost.

Godine 1995. dobio je svoju prvu glumačku ulogu Kevina, zatvorenika, u seriji “Correlli”. Kevinov lik upušta se u tajnu romansu sa svojom psihologinjom, koju tumači Debora Lee Fernes. Samo godinu dana nakon njihove veze, on i Debora su se vjenčali. Njihov brak do danas je netaknut, a ponosni su roditelji dvoje djece.

U mjesecu rujnu, točnije na Dan očeva, Hugh Jackman doživio je duboko razaranje nakon smrti svog oca. U ranim jutarnjim satima njegov otac mirno je napustio ovaj svijet. Iako ogromna tuga prati ovaj gubitak, srce Hugha Jackmana preplavljeno je neizmjernim poštovanjem i privrženošću. Na svom Instagram računu rekao je: “Jednom riječju, moj je otac bio izvanredan. Njegova nepokolebljiva predanost bila je usmjerena prema obitelji, profesiji i svrsi u životu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here