Jedan od omiljenih srpskih televizijskih voditelja, Jovan Memdović, najveći dio svoje profesionalne karijere posvetio je televiziji RTS. Međutim, nedavno je odstupio od te dugogodišnje obveze. Enigmatična ličnost Jovana Memedovića osvojila je žensku publiku, dok svoj privatni život drži u tajnosti i suzdržava se od prihvaćanja statusa jednog od najzadivljujućih muškaraca u televizijskoj industriji. Nebrojeni komentari na društvenim mrežama potvrđuju njegovu nenadmašnu privlačnost u tom pogledu.

Za očekivati ​​je da se na Instagramu pojavi fotografija iz mladosti koja je izazvala značajan interes. Ova crno-bijela fotografija prikazuje domaćina u njegovim studentskim danima, kako sjedi na vrhu ograde, odjeven u kratke hlače i sportski kaput, s pozamašnim ruksakom prebačenim preko ramena. Ovaj snimak Jovana Memedovića iz ranijih godina dame je oduševio, ali nije izazvao reakcije kao spomenuta fotografija.
Iako se Jovan Memedović u posljednje vrijeme suočio s izazovima, jasno je da je doživio minimalne promjene, o čemu svjedoči i ova stara fotografija koja sugerira da je mogao nastaviti karijeru modela da je želio.

Memedović, kao što je ranije spomenuto, pridaje veliki značaj svojim osobnim granicama i izbjegava o njima otvoreno razgovarati, što dovodi do nedostatka informacija o njegovom životu daleko od očiju javnosti. Na temelju dostupnih detalja može se zaključiti da je trenutačno neoženjen, iako se s Mirjanom vjenčao 2014. godine. Tijekom svoje dugotrajne veze dobili su sina Uroša i kćer Mašu.

Na nedavnom gradskom događaju u medijima su se pojavila nagađanja o mogućoj ljubavnoj vezi voditelja i producentice Snežane. Međutim, Memedović nije potvrdio ove glasine niti su se pojavili bilo kakvi dokazi koji bi potkrijepili takve tvrdnje. Njih dvoje su dobri prijatelji i često se druže.