Dan poslije Nove godine pozornicu renomiranog prestoničkog hotela krasila je Jelena Karleuša koja je svojim nastupom osvojila publiku. Tijekom ovog nezaboravnog događaja s nama je otvoreno podijelila brojne intrigantne detalje. Prvo je cijenjena pjevačica otkrila identitet osobe s kojom je podijelila ponoćni poljubac te što joj je prvotno palo na pamet. Ipak, po završetku svog izuzetnog nastupa u Budvi, Karleuša se vratila u svoje prebivalište samo da bi se susrela sa neočekivanom situacijom.

 

Sinoć je u Budvi bilo prilično ugodno, istaknula je. Zatekao sam se bez daha i sva oznojena, bez ikakve sklonosti da ikoga poljubim u ponoć. Pala mi je na pamet Stojina pjesma pa sam je odlučila uvrstiti u repertoar. Na  nastupu u Budvi, Jelena je izrazila bojazan zbog onoga što je čeka kod kuće, jer su Atina i Nika priređivale žurku. Karleuša je nakon nastupa u Budvi ispričala kakav je kaos zatekla po povratku kući, a pripisala ga je divljoj zabavi svoje obitelji sa menažerijom životinja.

Jelenu Karleušu su upitali ima li namjeru da se odmori od nastupa.  Ne, tek sam počela. Trebalo mi je 11 godina da konačno objavim album, tako da intenzivan i zahtjevan raspored tek slijedi i željno ga iščekujem. Predstojeća turneja i koncerti donose mi neizmjernu radost. Kad sam na pozornici, tada se uistinu osjećam kao ja. Od 16. godine sam posvećena svom zanatu, tako da ne mogu da zamislim da radim bilo šta drugo – ispričala je Karleuša nakon zapaženog nastupa u Budvi. Prema njezinim riječima, reprize i dočeci u Beogradu su izuzetno jaki.

Večer prije u njenom društvu bile su Atina i Nika. Po izlasku s pozornice odmah su me dočekale čestitke. Po dolasku u Beograd obasuli su me poklonimaJelena je otkrila i da li je Duško imao neke zamjerke na bijelu odjeću koju je nosila prethodne večeri. Duško se već duže vrijeme suzdržava od bilo kakvih komentara o meni. Jasno je da će teško doći do pomirenja između njih.