Lazar Ristovski uputio je poziv Jeleni Karleuši da se pridruži glumačkoj ekipi njegove nadolazeće serije, za koju se priča da će biti najskuplja produkcija ikada snimljena na ovim prostorima. Partnerstvo Karleuše i Ristovskog sigurno će imati značajan utjecaj.

Pop diva je nakon pomnog razmatranja i domišljanja naposljetku prihvatila ponudu jer je predstavljala značajan izazov i ambiciozan projekt s velikim financijskim ulaganjima, koji ju je zbog svoje novosti i osebujnosti, kako prenose različiti mediji, jako inspirirao. Kako javlja Telegraf, Jelena je dobila ulogu supruge razbojnika u seriji koja je smještena u srednji vijek. Njezin lik je opisan kao zavodljiva i opasna žena koja će ići krajnje daleko da obrani svoju vlast. Očekuje se da će partnerstvo Karleuše i Ristovskog imati veliki utjecaj na srpsku filmsku industriju.

Iako je priča fikcija, inspiraciju crpi iz brojnih povijesnih događaja i geopolitičke stvarnosti, posebno se fokusirajući na srednji vijek. Naš tim je posvetio dosta vremena i truda razvoju ove serije, a sam koncept je doista bez presedana u našoj zemlji. Lazar Ristovski, idejni tvorac projekta, za Jelenu je zamislio istaknutu ulogu na koju je ona naposljetku pristala. Ova odluka predstavlja značajan izazov ne samo za nju, već i za cijeli produkcijski tim. Bez sumnje, bit će veliko iščekivanje da svjedočimo ishodu ovog pothvata, kako je rekao insajder.

Prema izvoru, Jelena bi trebala glumiti zanosnu zavodnicu upletenu u mrežu političkih intriga, koristeći svoj šarm kako bi uhvatila u zamku najutjecajnije ličnosti tog razdoblja, a sve u ime zaštite svoje nacije. Nadalje, u scenariju se otkriva da ona izvodi atentat na strašnu osobu. O veličini proizvodnje govori i izgradnja gusarskog broda i čitavog grada u kotorskom kraju. Izvor je također spomenuo da bi snimanje trebalo početi za nekoliko mjeseci. Količina ulaganja koja se ulaže u projekt jasan je pokazatelj njegove važnosti, a buka oko serije koju je preuzeo Netflix dobiva na zamahu. Trenutačno su ovi detalji neslužbeni jer nitko uključen u projekt nije dao službene izjave ili podatke. No, zasad se sve strogo čuva i taji.