Ostavština Irine Kruške živi kroz zadivljujuće programe koje je predstavila. Tijekom svoje karijere imala je privilegiju i čast sudjelovati u razgovorima s mnoštvom uglednih osoba iz svijeta sporta, zabave, kulture,… Unatoč tome što je poznato lice na pet različitih televizijskih postaja i ima vjernu publiku koja ju je svakodnevno pratila na malim ekranima, voditeljica kao da je posljednjih godina nestala iz javnosti.

Unatoč izostanku s televizije i percepciji da je napustila novinarstvo, voditeljica je oštro demantirala takve tvrdnje, ustvrdivši da je dosljedno ostala aktivna i da je samo privremeno pauzirala. “Kontinuirano sam prisutna i aktivno uključena u svoj posao. Unatoč tome što nisam vidljiva na redovnoj televiziji, marljivo sam radila na satelitskom programu.

Tijekom proteklih pet godina sudjelovao sam u stvaranju brojnih epizoda koje istražuju zadivljujuće događaja i pojedinaca, od Đokovića do renomiranih pjevača, kao i zadivljujućih modnih revija i nastupa. Danas se vraćam na posao nakon zasluženog ljetovanja. Imala sam zadovoljstvo provesti vrijeme i u Crnoj Gori i u Dubrovniku, uživajući u potpunosti ”, podijelila je Irina.

Osim što ustraje u svojoj voljenoj profesiji, Irina se aktivno angažira na platformama društvenih medija, često dijeleći snimke svojih svakodnevnih iskustava. Svima je postalo jasno da je fizički izgled voditeljice Irine Kruške doživio primjetnu transformaciju.U prošlosti je nosila kratku frizuru, naočale i skromno se odijevala; međutim, njezin je izgled doživio značajne promjene, zbog čega neki tvrde da je plastičnu kirurgiju dovela do ekstremne razine. Transformacija izgleda voditeljice Irine Kruške tijekom godina jasno je vidljiva, što je prikazano u galeriji u nastavku, gdje možete usporediti njezin prethodni i sadašnji izgled.