Veza Sofije Šašić i Aleksandre Popović doživjela je značajnu promjenu i više ne liči na ono što je nekad bila. Prijateljstva između djece poznatih pojedinaca često se stvaraju, ali mnoge od tih veza ne uspijevaju izdržati kušnje adolescencije i osobnog razvoja. Ipak, Aleksandra Popović, potomak Saše i Suzane, i Sofija Šašić, potomak Željka i Sofi, ostale su nerazdvojne.

Kći proslavljenog pjevača Željka Šašića već duže vrijeme održava blisko prijateljstvo s Aleksandrom, kćerkom Saše Popovića. Ovo dvoje mladih jedno vrijeme pohađalo je istu obrazovnu ustanovu, a kako je sam Popović otkrio, čak su dijelili školsku klupu, družili se, pa čak i trenirali tenis. Tijekom tog razdoblja Aleksandra je imala duboku strast prema glazbi i često bi se zatekla kako cijeli dan pjeva melodije.

Međutim, njezini su se interesi počeli pomicati prema drugim poslovima, uzrokujući napetost u njezinu prijateljstvu s njezinim pouzdanikom, što je dovelo do njihova konačnog otuđenja. Sonja je danas postala utjecajna osoba i osnovala vlastitu modnu marku, dok je Aleksandra odlučila napustiti studij i uroniti u carstvo ljepote. Nedavno je imala dovoljno sreće da osigura lokaciju na kojoj može ponuditi usluge manikure, pothvat koji podupire njezin otac.

Kruže glasine da će joj se pridružiti i supruga njezinog brata Danijela, koja ima vizažističko iskustvo. Rečeno je da će moći poboljšati izgled svojih klijenata na jednom mjestu. Nekada čvrsto prijateljstvo Sofije Šašić i Aleksandre Popović s vremenom se postepeno smanjivalo. I dok je Sofija i dalje aktivna na društvenim mrežama, često dijeleći glamurozne slike s luksuznih destinacija i okićena u skupoj odjeći, Aleksandra pak preferira skromniji pristup i izbjegava skrenuti pozornost na sebe. Suzana je, puna ponosa, medijima otvoreno rekla da njezina djeca posjeduju izuzetnu kvalitetu poniznosti. Unatoč privilegiranom podrijetlu, ni jedno ni drugo ne traže ništa za sebe. Suzana se smatra pravom sretnicom i svakodnevno izražava zahvalnost što ima tako izuzetnu djecu. I njezin sin i kći utjelovljuju ovu osobinu vrijednu divljenja.