Nakon 24 godine braka, folk pjevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, odlučili su raskinuti vezu. Doznaje se da su već dulje vrijeme razdvojeni, a da par ne živi zajedno posljednje tri godine. Nakon razvoda njihova djeca, sin Marko i kći Manuela, odlučili su ostati s majkom u Austriji. Zanimljivo, Markova odluka da makne oca sa svojih profila na društvenim mrežama izazvala je brojne rasprave i rasprave.

  • U posljednje vrijeme Draganin odnos prema Toniju doživio je primjetan pomak, jer o njemu sada govori hladnokrvno, što je sušta suprotnost dosadašnjim opisima njihove ljubavi kao bajke. “Oh, moj dragi Toni… Zaista je nevjerojatno kako s ponosom govori o svojoj ženi!” (smijeh) “Volio bih da vam mogu pokazati čime se bavio. Družio se sa slavnim glumcem Van Dammeom, kao i njegovim prijateljima i kolegama iz Amerike i Francuske. Nevjerojatno je da sada znaju za Draganu Mirković i Zapratite je na Instagramu! Dopisivali smo se i željno iščekivali međusobni susret.” (smijeh) “Kad god Toni počne pričati o meni, to je trenutni wow faktor koji će vas natjerati da me slijedite!” – spomenula je prije više od dvije godine u intervjuu za “Objektiv”.

Zanimljivo, na društvenim mrežama ponovno je osvanula Draganina objava prije otprilike godinu i pol dana, gdje je podijelila fotografije na kojima je s Tonijem, iako je priznala da su tada prolazili kroz poteškoće. Dragana je svoju radost izrazila riječima: “Srećna godišnjica braka ljubavi moja!” Dok se Toni suzdržava od objavljivanja razvoda od Dragane, pjevačica otvoreno iznosi izazove s kojima se susreće. Dragana je istaknula Tonijevu izuzetnu pripremljenost i učinkovitost.

  • Ne treba zaboraviti da se njihov susret dogodio tijekom nastupa, a od tog trenutka Toni je bio odlučan u namjeri da osvoji njezino srce. U roku od 48 sati primijetio sam da je mladi gospodin doista dobro raspoložen, što je ublažilo sve moje brige o nepovoljnom položaju. Tijekom jednog od prvih posjeta dao mi je dar, na čemu sam mu zahvalio i uvjerio ga da je nepotreban. Dragana je ispričala upravo ovaj događaj. Pogrešno pretpostavivši da se radi o mirisu, ispričali smo se a da nismo ni otvorili dar. Tek kad sam u avionu razmotala poklon, otkrila sam zapanjujuću dijamantnu narukvicu i prsten umjesto očekivanog parfema, zbog čega sam se skoro onesvijestila! Gledajući unazad, zažalio sam što nisam otvorio dar pred njim i odmah ga vratio. S obzirom na moje nešto starije godine u usporedbi s Tonijem, nisam mogao a da ne pomislim: “Kako velikodušno od mladog!” Iako nije izričito tražio moj broj telefona, gurnuo je svoju posjetnicu u vrećicu s poklonom, dodavši neočekivani dodir.

Rođena 18. siječnja 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković poznata je srpska folk pjevačica koju su proslavili milozvučni napjevi kao što su “Samoće me spasi”, “Samo u pjesmama ruže cvjetaju”, “Kad bih znala kako žudim”, ” Jelen poljubac jelena” i “Cvete moj” među brojnim drugima. Od kasnih 1990-ih živi i nastavlja svoju glazbenu karijeru u Beču. U braku s poduzetnikom Tonijem Bijelićem ponosna je majka dvoje djece, Marka i Manuele. S nepunih 15 godina objavila je svoj debitantski singl i ubrzo postala najmlađa pjevačka senzacija u bivšoj Jugoslaviji.

  • Tijekom svoje slavne karijere producirala je preko 20 albuma, prodanih u nevjerojatnih 700.000 primjeraka. U znak priznanja za njezin izniman talent, Udruženje radio postaja Srbije 1993. godine proglasilo ju je pjevačicom desetljeća, dok ju je dijaspora slavila kao drugu najomiljeniju osobu u Saveznoj Republici Jugoslaviji (SRJ). Njezina su priznanja bila mnoga, uključujući ukupno devet cijenjenih Oscara popularnosti. Bugarska televizijska mreža “Balkanika” čak ju je okrunila kao najistaknutiju pjevačicu na Balkanu 2008. godine. Njeni koncerti bili su veliki događaji, privlačeći masivne mase od čak 50.000 vatrenih posjetitelja. Jedan poseban koncert održan u Leskovcu sredinom 2018. svjedočio je spektaklu koji ulijeva strahopoštovanje, a procjenjuje se da je oko 80.000 strastvenih obožavatelja udružilo svoje glasove u skladnom zboru uz nju.