Porodica i brak su se dugo smatrali osnovnim stubom jednog društva. Međutim posljednjih godina su razvodi u porastu a kao glavni razlog statistike pokazuju ekonomsku situaciju i prevaru jednog ili oba partnera. Mediji u Srbiji stalno izvještavaju o razvodima poznatih parova a posljednji u nizu za koji se saznalo je onaj između pjevača Dženana Lončarvića i njegove supruge Samire.

U poslednjih nekoliko meseci, srpsku javnu  scenu potresli su razvodi dugotrajnih parova za koje se nekada smatralo da žive savršenim životom. Prvi na naslovnicama bio je razlaz Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, nakon čega je uslijedila iznenađujuća objava Dragane Mirković da je pokrenula brakorazvodni postupak.

Haris Džinović i Dragana Mirković, koji se zovu i Toni, odnosno Melina, odlučili su da krenu na pojedinačna putovanja otprilike u istom periodu. Brakorazvodni postupak između Dragane Mirković i Harisa Džinovića i dalje je istaknuta tema u raznim publikacijama, bez naznaka da će se narativi završiti u bliskoj budućnosti.

Haris Džinović tokom intervjua otvoreno govori o svojoj bivšoj supružnici Melini, dok se sama pjevačica o specifičnostima veze sa Tonijem Bijelićem opredjeljuje za čuvanje tajne.

Iako je Dragana Mirković odlučila da razloge za razvod zadrži u tajnosti, kružile su priče da je Toni Bijelić krenuo na novo romantično putovanje.

 

  • Za razliku od uobičajenih pretpostavki, nisam ja bio taj koji je prekinuo vezu; to je bila njena odluka da ode. Kao muž koji je izdan, nisam ni slutila šta se dešava. Često se kaže da je nevjerni partner onaj koji ostaje nesvjestan do samog kraja. Međutim, važno je napomenuti da su okolnosti Harisa Džinovića potpuno različite i nedvosmislene.

Javnost je preusmjerila fokus na prethodne kolege dvije muzičke ikone, podvrgavajući ih intenzivnom ispitivanju.

Kako prenose beogradski mediji, Melina je nedavno otišla iz Srbije i preselila se u Monako, gde je boravila na duži period.

Toni Bijelić je jučer podijelio zadivljujuću fotografiju iz raskošnog i raskošnog Monaka, gdje trenutno uživa u društvu svojih prijatelja.Ubrzo se pojavila vijest da je na identičnu lokaciju otputovala i Melina, bivša supruga Harisa Džinovića.

Raširene su sumnje da se bivši partneri sastaju u Monaku, a Draganin uskoro bivši suprug nedvosmisleno je demantovao ove tvrdnje jednom jedinom rečju: “Netačno!”

 

Tony je dao izjavu povodom predmetnog događaja, popraćeno medijskom fotografijom na kojoj su i on i Melina.

Razvod Dragane Mirković i Harisa Džinovića koji je u toku već je nekoliko sedmica predmet opsežnog medijskog izvještavanja, bez naznaka da će priče stati.

  • Kolega Tonija Bijelića Haris Džinović u intervjuima otvoreno kritikuje bivšu suprugu Melinu, a sama pjevačica ostaje diskretna i izbjegava previše detalja.

Dok Dragana Mirković nije javno objavila razloge razvoda, šire se spekulacije da je Toni Bijelić ušao u novu romantičnu vezu.

 

Haris Džinović je nesumnjivo jasan, za razliku od moje situacije gdje me je ostavila umjesto obrnuto. Kao iznevereni muž, uvek sam poslednja koja nešto otkrije.

Pažnja javnosti sada je okrenuta ka bivšim saradnicima dve renomirane muzičke ličnosti.

Prema pisanju beogradskih medija, Melina je nedavno napustila Srbiju i otišla u Monako, gde boravi već duže vreme.

Intrigantan je podatak da je i Toni posjetio identičnu lokaciju, gdje je nedavno podijelio fotografiju, a sada je poduzetnik i službeno demantirao bilo kakvu povezanost s Melinom i njenim putovanjem.