Poznata po svom učešću i rijaliti programu Zadruga, Miljana Kulić nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Imala je brojne incidente u rijalitiju, dovela nas je milion puta do suza od smijeha, ali sada je došlo do totalnog preokreta. Naravno gledaoci su navikli na njeno ponašanje koje je vrlo često na ivici razuma, ali to nije bezazleno. 

Danas je okončan sudski spor Jovane Tomić Matora i Marka Đedovića protiv Miljane Kulić, a kao pobednici su izašli Matora i Marko. Međutim, Miljana nije dobro prihvatila presudu i napravila je još jednu pometnju. Matora je otkrila da je Miljana izgubila i krivični i građanski postupak, što ju je navelo da krene u skandaloznu tiradu punu uvreda upućenih Matori, njenoj rodbini i njihovom advokatu.

 

  • Matora je izrazila iznenađenje i razočaranje takvim ponašanjem, ali je izrazila i olakšanje što je pravda konačno zadovoljena. Ona je ispričala kako ju je Miljana vređala tokom suđenja, pokrećući osetljive teme i pogrdnim jezikom, a sve zbog toga što su Matora i Marko trijumfovali na sudu. Matora je ovaj ispad pripisala Miljaninoj abnormalnoj i nestalnoj prirodi.
Sada čekam njen povratak i početak napada. Matora je otkrila da je pokidala brakorazvodnu parnicu koju joj je dao advokat. U mom slučaju, nemam problem da se upuštam u rasprave sa iracionalnim pojedincima. Međutim, ne mogu da shvatim svrhu svega toga. Sudija donosi presudu, ali neko ustrajava da vas maltretira.
Ova situacija mi je bila krajnje neugodna, ali pravda je na kraju zadovoljena. Stoga, ako me Tijana samo dotakne, molim vas da reagujete, jer je Tomićeva poruka bila kristalno jasna. Nakon završetka emisije došlo je do novog spora između Marka Đedovića i Miljane, koji je proizašao iz sudskog spora.
“Da li vas je neko uvjerio da poželite zatvorsku ustanovu?” pitala se Miljana. “To je naložio sud, a iako imam mogućnost da to osporim, nemam sklonosti da to učinim”, odgovorio je Marko. Kulić je vrištao, insistirajući na tome da se ne smiri dok se ne ispitaju određene stvari.
U namjeri da traži liječenje kod Zole, Kulić je najavio njihov odlazak. Đedović je tu osobu optužio da orkestrira vještačke sukobe isključivo radi stvaranja što privlačnije atmosfere, tvrdeći da ima uvid u njihove prave namjere. “Sada ću odrediti pravac iz kojeg duva vetar.
Želim da bude jasno da ne dajem nikakav komentar, ali sam osećala veliku simpatiju prema Mileninoj majci”, rekla je Miljana.
Đedović je uzviknuo: „Udario si me insektom i silovito mi udario u glavu“. Pitala je zašto nije pristao da je kontaktira na mjesečnoj bazi. “Jesam li izrazio neku zamjerku? Ne razumijem potrebu za takvom teatralnošću”, ubacio se Marko. “Insinuirali ste da moja majka želi da me zatvori u popravnu ustanovu.
Zaključak je izvučen tokom vještačenja”, uzviknula je Miljana. Marko je optužio: “Ako odbijete da odgovorite, uhapsiće vas. Dobro sam svjestan vaše frustracije koja proizlazi iz Zolinog nedostatka komunikacije, što vas navodi da izmislite ovaj nepotreban spektakl.”
Miljana, koja je stekla reputaciju problematične osobe, to je pokazala svojim čestim prelascima iz jedne u drugu srednju školu. U Pravno-birotehničkoj školi čak je pribjegla i prijetnjama kako bi manipulirala ocjenama. Miljanin modni odabir i šminka neosporno su upečatljivi, jer namjerno nastoji skrenuti pažnju na sebe. Odlučila se za otvorenu odjeću koja malo ostavlja mašti, a nadopunila ju je obućom na petu.