Marina Tadić, omiljena pop folk pjevačica iz Srbije, rođena je u Valjevu 29. lipnja 1983. Marina je već kao mala iskazivala svoje glazbene sposobnosti, aktivno sudjelujući u školskim produkcijama kao članica dramske sekcije. Kako je odrastala, Marinina strast prema glazbi se pojačala, što ju je navelo da nastavi studij na DIF-u u Novom Sadu, gdje je radila i kao instruktorica plivanja.

Tijekom svog boravka u Valjevu uspostavila je odnose s brojnim glazbenicima, što je rezultiralo sve većim brojem suradničkih projekata i nastupa diljem Srbije. U početku su njezini roditelji bili zabrinuti, zabrinuti da će dati prednost svojoj strasti nad obrazovanjem. No, Marina je ostala ustrajna u svojim težnjama i naposljetku ostvarila vrlo uspješnu karijeru koja joj, kako sama tvrdi, donosi veliko ispunjenje.

Pjevačicu Marinu Tadić bolest je uvelike pogodila zbog koje se njezine svakodnevne obveze znatno pomaknule. U izvanrednom iskazu hrabrosti, odlučila je otvoreno razgovarati o svom osobnom putovanju s javnošću, s ciljem pružanja inspiracije i solidarnosti onima koji se možda suočavaju sa sličnim zdravstvenim preprekama. Kada nije u javnosti, Marina Tadić cijeni svoj spokojni obiteljski život, čuvajući dragocjene trenutke provedene sa suprugom Urošem i kćeri Verom. Rasprave o osobnim stvarima za nju su rijetka pojava.

Rijetko se pojavljujući u nacionalnim medijima, pjevačica je otvoreno govorila o svojoj stalnoj borbi s tjeskobom, dajući pogled na svoje unutarnje izazove. Dok je tražila liječničku pomoć zbog respiratornih problema, postalo je očito da je glavni uzrok njezinog stanja emocionalni. Te su emocije bile duboko isprepletene s njezinim iskustvima iz djetinjstva. Aspekt njezinih odnosa s drugima koji je značajno utjecao na nju bila je stalna odgovornost brige za sve.

Preuzevši na sebe odgovornost brige za sve, odlučio sam nastaviti s terapijom, posebno visoko cijenjenom gestalt terapijom, koja se pokazala neizmjerno korisnom. Otkako sam krenuo na svoje terapeutsko putovanje, postao sam snažan zagovornik poticanja pojedinaca da se uključe u iskrene rasprave o svojim osobnim susretima i preprekama, budući da je to tema koja se često ne obrađuje.” Ovo je otkriće podijelila pjevačica.

Marina je detaljno opisala simptome s kojima se susrela i ispričala svoj osobni trijumf nad tjeskobom. “Bio sam suočen s nevjerojatno intenzivnim napadajem panike, drugačijim od bilo čega što sam dotad iskusio. U jednom sam trenutku čak doveo u pitanje vlastiti razum. Osjećao sam se kao da me obuzima prisutnost drugih, osjećaj koji me jako mučio. Cijelo vrijeme U svom životu, posjedovao sam povećanu osjetljivost, upijajući i pozitivnu i negativnu energiju od bezbrojnih pojedinaca oko sebe. Međutim, po povratku kući, u stanju sam razlučiti da te energije nisu moje vlastite. Osim toga, suočio sam se s izazovima tijekom određenog performans”, ispričala je Marina prije nego što je nastavila sa svojom pričom.

Marina se, promatrajući tugovanu osobu, nije mogla otresti da je njezino pjevačko umijeće krivo za njihovu melankoliju. Ova percepcija iz nje je izgubila svu vitalnost, ostavljajući je potpuno slomljenu po dolasku kući. Obuzeta samooptuživanjem, razmišljala je o tome koji su njezini postupci mogli dovesti do takve nevolje. Ipak, Marina je uspjela pobijediti to emocionalno stanje predanim prakticiranjem niza vježbi koje su dale goleme prednosti.