Pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je zanosnim nastupom u Sava centru započela 2024. godinu. Nedvojbeno je da su svi prisutni bili dobro zabaviti njezinim očaravajućim vokalom. Priyina zapanjujuća prisutnost, besprijekoran stil i izuzetna frizura ostavili su neizbrisiv dojam na mnoge. Elegantna kombinacija koju je odjenula nedvojbeno će još neko vrijeme biti tema razgovora.

Za ovu se prigodu odlučila za crnu haljinu s visokim dekolteom, a posebno je neočekivan bio izbor frizure. Dok je stajala pred pripadnicima sedme sile, predstavila se u crnom ruhu, s dubokim dekolteom koji je, istini za volju, u novogodišnjoj noći izazvao divljenje brojnih muškaraca u dvorani.

Osvrnuvši se na trijumfalnu turneju “Od istoka do zapada”, Priha je izrazila uvjerenje da je ova godina bila vrhunac njezine karijere. Dok sanja o kontinuiranom uspjehu u svom poslu, najveći joj je prioritet dobrobit njezine djece u nadolazećoj godini. Osim toga, izrazila je želju da u svakom gradu održi koncerte koji bi je jako razveselili. Iako je njezina emisija privukla brojne renomirane osobe koje su uživale u pozitivnom ambijentu, nagađanja o pojavljivanju pojedine osobe nisu urodila plodom, suprotno onome što je kružilo društvenim mrežama.

– Filip je trenutno vani s prijateljima, ali imam osjećaj da će nam se uskoro pridružiti… Željela sam više putovati sad kad imam više slobodnog vremena jer ne radim onoliko koliko sam prije do. Morala sam promijeniti frizuru jer sam je skroz pokvarila… (smijeh) Frizerka mi je preporučila kratku frizuru i baš mi se svidjela – ispričala je Aleksandra koja je cijelu večer oduševila svojim nevjerojatnim nastupom, pobrinuvši se da energija ostane postojana. visoka. Cijeli događaj bio je jako popraćen u domaćim medijima, a mlada pop zvijezda nedavno je postala trending tema na društvenim mrežama te je ponovno osvojila sve svojim izgledom.