U nedavnom gostovanju u emisiji Goca Tržan bez straha se osvrnula na svoj brak koji nije izdržao zub vremena i bivšeg supružnika Ivana Marinkovića s kojim ima kćerkicu Lenu. Poznata po svojoj iskrenosti o raznim temama, ne suzdržava se u izražavanju svojih misli. Premda je priznala mogućnost razgovora o svom bračnom iskustvu, odlučno je izjavila da se suzdržava od spominjanja bivšeg supruga po imenu.

Tijekom gostovanja u talk showu “Na terapiji” voditeljice Slavice Đukić Dejanović, pjevačica je podijelila svoje viđenje ljubavi i veze. Goca je otkrila da je prije sadašnjeg supruga uvijek imala osjećaj neuzvraćene ljubavi, gdje je osjećala da daje više ljubavi nego što je zauzvrat dobija. Iskreno je priznala da je napravila ključnu emocionalnu pogrešku prije nego što se vjenčala s bivšom reality zvijezdom. Ova pogrešna procjena odvela ju je poznatim putem, koji je na kraju kulminirao vezom i kasnijim brakom s Ivanom.

Već godinama vlada napetost u odnosima između pjevačice i bivšeg supruga Goce Tržan.
Treba napomenuti da ovo nije prvi put da sam napravio emocionalni pogrešan korak. Prije toga, dogodila se još jedna značajna pogreška, a iz jedne pogreške sam se zatekao kako ponavljam isti obrazac, iako u drugačijem obliku. Na pitanje o svojoj odluci, Goca je otvoreno priznala da je sramota i ispričala da je potražila psihoterapiju kako bi sebi pomogla da oprosti grešku koju je napravila ulaskom u taj brak. I ja sam potražila psihoterapiju s ciljem da nađem oprost za vlastitu grešku. Osobno se nikada ne bih tako ponašao prema nikome, pa ni prema svom najvećem protivniku, a kamoli prema roditelju svog djeteta. Utješio me savjet koji sam dobio: “Ne usmjeravajte svoj bijes prema sebi; umjesto toga, prepoznajte u drugima ono što vam možda nedostaje i budite budni.

Prije 12 godina Goca Tržan naišla je na značajnu prepreku kada je raskinula brak s Ivanom Marinkovićem, ocem njezine kćeri Lene. Nakon četiri godine veze odlučili su se rastati, što je Gocu nagnalo da se usredotoči na obnovu svog života i pružanje nepokolebljive podrške svojoj kćeri. U tom periodu susrela se s Rašom Novakovićem, koji je bio odlučan u namjeri da pridobije Gocinu naklonost. Jasno je da se njezina odluka da mu pruži priliku pokazala ispravnom jer su od tada dugo godina u skladnom braku, a Raša Lenu tretira kao svoje dijete.