Njih dvoje su sinonim skladnog i harmoničnog braka na estradnoj sceni u Srbiji. Nikada se nisu previše eksponirali ali njihove kolege znaju koliko su vezani jedno za drugo. Prije tri decenije Biljana Jevtić i Aca Ilić postali su oličenje skladnog braka kojeg karakterizira ljubav i razumijevanje.Biljana Jevtić i Ace Ilić, proslavljeni folk pjevači, u javnosti su zadržali zasluženu reputaciju izuzetno skladnog para, a oko njihovog braka nije bilo glasina i skandala kroz cijelu karijeru.Ostvarili su ono što mnoge javne osobe priželjkuju – sačuvali su svoju privatnost i pritom ostali otvoreni za suradnju s novinarima, što je delikatna ravnoteža za kojom se često traga.

 

Emotivni partneri vješto su prikrivali bračne probleme koji su se u nekom trenutku pojavili zahvaljujući prirodnoj sklonosti oprezu i uspostavljanju nepisanih pravila.

  • Unatoč brojnim bračnim krizama koje su prijetile da ih razdvoje, par će se uvijek sjećati izazova s ​​kojima se susretao na početku svoje veze.

Na pitanje medija glazbenik je nedavno objasnio o čemu se točno radi.Naše putovanje uživanja započelo je u zimskom siječnju 1986. Hladan i snijegom prekriven mjesec dočekao ju je dolazak iz Amerike, okićena u raskošnu bundu.

 

Odlazak u vojsku predstavljao je jednu prepreku na našem putu, ali je to bio samo jedan od mnogih izazova s ​​kojima smo se suočavali i na kraju trijumfirali.

Aca je izrazio ponos što može vjerovati svojoj muškoj intuiciji jer ga je ona točno usmjerila da prepozna ženu s kojom može zamisliti doživotno partnerstvo.

Trajna snaga njihove veze, koja je uspostavljena tijekom ranih faza zabavljanja, bila je ključni čimbenik u njihovoj sposobnosti da izdrže test vremena i ostanu nepokolebljivi pred svim izazovima.

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića simbol je idealnog odnosa supružnika, gdje su i najžešće nedaće rješavali otvorenom komunikacijom, čak i u privatnom krugu svog doma, kao ponosni roditelji sina Ivana, oboje narodni umjetnici.

Biografija Bijane Jevtić

Rođena 1959. godine u selu Grejač, između Aleksinca i Niša, Biljana Jevtić odrasla je u vrijednoj obitelji. Otvoreno priznaje da se još kao dijete posvetila pomaganju roditeljima u njihovim poslovima. Nakon završene srednje tehničke škole, upisala je fakultet. Međutim, njen život se značajno preokrenuo kada je odnela pobedu na prestižnom takmičenju “Prvi glas Srbije”.

  • Upravo na turneji 1986. godine razvila je blisku vezu s kolegom Aleksandrom Acom Ilićem. Zajedno su posjećivali koncerte i krenuli na razna putovanja. Godine 1988. Aco je zaprosio Biljanu, a zavjete su izmijenili 30. prosinca 1989. u hotelu u Gornjem Milanovcu. Iako je vjenčanje bilo predviđeno za samo 500 uzvanika, više od 1500 vjernih obožavatelja pojavilo se kako bi proslavili njihovu zajednicu.

Među prisutnima su bile i cijenjene koleginice poput Svetlane Cece Ražnatović i Viki Miljković, a Suzani Mančić pripala je čast da Biljani bude kuma. Mediji su opsežno popratili ovaj značajan događaj koji je zaokupio pozornost javnosti. Zbog prirode svog zanimanja, par je često bio na putovanjima.

 

Razni gradovi u Australiji i Americi, kao i Pariz, bili su među odredištima koja su posjetili. No, u proljeće 1999. pjevačica se našla u drugom stanju. Nakon bombardiranja Savezne Republike Jugoslavije donijela je odluku da će dobrobit svoje bebe biti prioritet i izbjeći nepotreban stres.

Isprva je utočište potražila kod obitelji u Grejaču, a kasnije se sa suprugom preselila u Njemačku, gdje su bili kod bliskih prijatelja. Nakon što se kaos u njihovoj domovini stišao, vratili su se. U prosincu 1999. Biljana je rodila sina Ivana.

Povodom Ivanove punoljetnosti priređeno je veliko slavlje na kojem su osim obitelji i prijatelja bili i Biljanini kolege iz svijeta pop glazbe. Uz kumu Suzanu Mančić, na rođendanu su bile i ugledne ličnosti poput Dragana Stojkovića Bosanca, Ljube Kešelja i Nade Topčagić.