Ceca je već preko tri decenije jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i iako je već zagazila u šestu deceniju i daje aktivno nastupa. Ipka godine na sceni su ostavile traga i na njeno zdravlje. Sveukupno zdravlje Cece Ražnatović je generalno u dobrom stanju, iako se povremeno javljaju brige njene porodice i obožavatelja. Srećom, svi problemi koji su se do sada pojavili uspješno su riješeni bez značajnih komplikacija.Iako radije ne traži simpatije, pjevačica je otvoreno pričala o izazovima sa kojima se suočavala u protekle dvije godine, zbog kojih je išla na estetski zahvat.Strašni bolovi u kičmi bili su jednostavno nepodnošljivi, prvenstveno zbog veličine grudi, zbog čega su bile potrebne korektivne mjere.

 

  • Mediji su spekulisali da je Ceca tokom nedavnog putovanja u Tursku bila podvrgnuta još jednoj korekciji, jer razlika u njenom izgledu nije bila značajna, što ih je navelo da veruju da je tražila dalje lečenje kako bi ublažila bol.

Kada je otišla u Istanbul, njeno iskustvo je bilo veoma različito. Priča se da je voljena folk senzacija podvrgnuta proceduri uklanjanja viška sa stomaka. Ona je ljubazno podelila put do bolnice i svoje pripreme sa svojom posvećenom publikom koja je željno pratila njen rijaliti program Ceca i deca.

Nakon što je uspešno rešila probleme sa kičmom i prekomernim stomakom, krenula je na put usvajanja zdrave prehrane i redovnog treninga, što je dalo zapažene rezultate; sada u svojim pedesetim, izgleda mlađe i u formi nego u svojim dvadesetim.

Svetlana Ražnatović svojom vitkom i zanosnom ljepotom bez muke plijeni pažnju i kamera i obožavane publike, koja je vjerno podržava već impresivnih 35 godina, obasipajući je gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Zahvaljujući njihovom uticaju, spremna je da nastupa u raznim vremenskim uslovima, izdrži ekstremne vrućine, kao i da peva i pleše na visokim potpeticama, uprkos potencijalnom naprezanju kičme i stopala.

 

Uprkos intenzivnom bolu tokom svog nedavnog gostovanja, bila je odlučna da nastavi i čak je zatražila stolicu za podršku, što je potpuno isključilo otkazivanje nastupa.

  • U onome što je možda prvi put u mojoj 35-godišnjoj karijeri, zatekao sam se da tražim stolicu na pozornici zbog strašnih bolova u nogama. Čini se da sam ih prenaprezao, stalno stajao dugo od deset do dvanaest sati.

Obeshrabrujuće je razmišljati o teškoćama koje žene poput mene moraju podnijeti. Zanimljivo je da sam u prošlosti mogao nastupati bos bez ikakve nelagode, a to nije smetalo publici.

Postoji kolektivna nada da je nelagoda izražena u članku bila samo prolazna faza i da će ona ustrajati u tome da naciji donese radost bez ikakvih ograničenja.

Bonus tekst – Kako je Ceca upoznala Arkana:

U jeku proslave Srpske dobrovoljačke garde 11. oktobra 1993. godine, Oliver Mandić uputio je poziv Ceci i Džeju da nastupe. Uprkos njenom početnom oklevanju kada je videla barikade, njene kolege su je ohrabrile da nastavi.

Tokom ovog događaja ukrstila se sa Arkanom u restoranu Erdut i među njima je odmah zaiskrila privlačnost. Iako je Ceca čula glasine o Arkanu, uključujući i onu da joj je šišao kosu, ona je prevazišla svoj prvobitni strah i brzo razvila jaka osećanja prema njemu. Arkan, s druge strane, nije ni slutio da će imati ozbiljnu vezu, pa čak ni da će se oženiti nekom poput Cece, koja je imala kratku kosu i imala samo 48 kg. Ipak, ona ga je nemilosrdno progonila, izražavajući svoju iskrenu naklonost.

Okolnosti oko njihovog prvog susreta su različite, a neki izveštaji pominju da je Cecin otac molio Arkana da je izbavi iz kluba u Bernu u kojem se nalazila. Goran Gerovec, bivši pripadnik Srpske dobrovoljačke garde, u intervjuu u emisiji Milomira Marića “Ćirilica” otkrio je da je Željko često pribegavao fizičkoj agresiji prema njoj. Osim toga, postojale su optužbe koje sugeriraju da je bila uključena u upotrebu droga, što je rezultiralo značajnim gubitkom težine od preko deset kilograma.