Indira Radić se umorila od slušanja i čitanja lažnih optužbi koje su je slikale iskrivljenom, napuštenom i okaljanom pojavom. Potaknuta neprestanim kritikama koje je dobivala na račun svog izgleda, pjevačica je krenula s dijetom kako bi ušutkala glasove koji su je optuživali da se zanemaruje. Uz zapažene dosadašnje uspjehe, Indira je skinula značajan broj kilograma, ali je i dalje odlučna u potrazi za svojim konačnim ciljem: postizanjem željene težine.

  • Indira je nadalje otkrila da su omalovažavajući komentari o njezinom neurednom izgledu i unakaženosti poslužili kao dodatni poticaj na njezinom putu transformacije. “Došla sam do točke u kojoj više nisam željela slušati ni čitati pogrdne riječi o svom izobličenom izgledu i zapuštenosti. Značajno sam napredovala u gubitku kilograma, iako imam još pet kilograma prije nego što se osjećam savršeno za sebe. Dok mnogi ljudi uvjeri me da ne trebam više gubiti kilograme i da sam savršena takva kakva jesam, osobno vjerujem da sam trenutno na odličnom mjestu. Čula sam neke kolege kako raspravljaju o mom izgledu, ali nisam Neka me to previše muči, a ni ja ne komentiram kako drugi izgledaju, što me drži mirnim. ve made je trebalo davno napraviti i ja stojim uz njih”, iskrena je pjevačica.

Indira je izrazila oduševljenje činjenicom da brojne kolege posjećuju njezine nastupe, istaknuvši želju da joj se i neki pojedinac pridruži. “Zbog zauzetosti rijetko imamo priliku posjećivati ​​jedna drugu na nastupima. No, živo se sjećam jednog zimskog nastupa na kojem je u publici bila Milica Todorović. Obje smo bile svladane emocijama, a suze su tekle na pozornici, zbog čega smo Bio je to nevjerojatno spontan trenutak, koji je stvorio osjećaj jedinstva između nas i publike.

  • Zadnji koncert na kojem sam bio je bio od strane Aleksandre Prijović, i to je bilo stvarno ugodno iskustvo izazivaju snažne emocije, zbog čega često podržavam svoje kolege. Zahvalan sam što moje starije pjesme i dalje odjekuju i cijene se To je bezvremenski komad kojeg nema u mnogim današnjim pjesmama “Poželela” i “Bila si mi draga” također su na najpozitivniji način utjecale na moju karijeru. Indira Radić, srbijanska pjevačica poznata po turbo-folk i pop muzici, rođena je 14. lipnja 1966. godine u selu Dragalovci, između Doboja i Banje Luke. Njena majka Rosa posvetila se domaćinskom poslu, dok je njen otac Živko bio funkcioner u Savezu komunista Bosne i Hercegovine.

Fasciniran političkim vodstvom indijske premijerke Indire Gandhi, otac joj je dao ime Indira, što u prijevodu znači “cvijet nad cvjetovima”. Indirin glazbeni talent otkrili su njezini roditelji, koji su je poticali upisujući je na razna natjecanja. Godine 1976. na jednoj zabavi osvojila je publiku pjesmom Kemala Malovića “Neverice moja, vrati mi se”, a 1985. dobila je priznanje kao prvi glas Doboja.

  • Završivši svoje osnovno obrazovanje u obližnjem selu Stanari, samo 5 km udaljenom od svoje kuće, Indira se suočila sa ograničenim mogućnostima za daljnje školovanje i na kraju je odlučila upisati opći smjer u medicinskoj školi, koja se slučajno nalazila u Doboju. Unatoč svakodnevnom putovanju na posao, svake se večeri vraćala kući na spavanje, njegujući blisku vezu s majkom. Iako je imala veliku želju pohađati glazbenu školu, udaljenost se pokazala značajnom preprekom. Kao privremeno rješenje, zaposlila se kao medicinska sestra u bolnici u Zagrebu.