Publika ga poznaje kao voditelja i malo ko zna da je on zavšio glumačku akademiju. Milan Kalinić je odličan primjer povezanosti profesija u industriji zabave, gdje glumci često prelaze u voditelje i obrnuto. Zaitsa se vidi da on uživa u provođenju vremena sa svojom porodicom, ali i u radu. Poznat je javnosti već duži niz godina, a nikada do sada nije imao većih problema i drama u javnosti. 

  • Milan Kalinić, poznat po svojim voditeljskim sposobnostima, često nam izmiče iz uma kao profesionalni glumac. Iako možda ne krasi ekran tako često kao njegovi vršnjaci, njegovi nastupi ostavljaju neizbrisiv trag u našim sjećanjima. Za razliku od onih koji žude za slavom, on diskretno čuva svoj lični život od znatiželjnih očiju. Nadaleko poznat po svom šarmu i brzoj duhovitosti, voditelj je izazvao intrigu javnosti o potencijalnom uticaju njegovih roditelja na njegovo pozitivno i veselo držanje. Iako je Milan Kalinić tipično privatan po pitanju svog privatnog života, bilo je prilika kada je na društvenim mrežama podijelio uvid u svoju porodicu, pružajući nam rijetku priliku da bacimo pogled na njegovu majku Bobu. 

 

Milan je neizmerno ponosan na svoju majku, čije je izuzetno fizičko stanje evidentno, a neosporno je da je od nje nasledio svoju divnu ličnost. Milan Kalinić je u opisu videa na Instagramu s ljubavlju nazvao svoju kraljicu kao zadivljujućih 77 godina.

Boba Kojović, majka Milana Kalinića, prkosila je shvaćanju da su godine samo broj, jer je energično plesala uz blistav osmeh, pokazujući svoj besprekoran izgled u osmoj deceniji života. Ovaj izuzetan prikaz na Instagramu je zabilježio cijenjeni portal Svet novine.

Važno je napomenuti da je majka Milana Kalinića svoj profesionalni život posvetila frizerskom zanatu. Smešten u užurbanom centru Beograda, njen salon je stekao renomirani status jednog od najcenjenijih objekata u gradu. Čak i sada, prethodni korisnici dolaze na platforme društvenih medija kako bi izrazili svoje zadovoljstvo, ponosno pokazujući izvanredne frizure koje su dobili pod vještim rukama Milanove majke.

Vrijedi napomenuti da je majka Milana Kalinića, Ognjanka Ognjanović, nakon razvoda od Milanovog oca ušla u drugi brak sa baletskim igračem Predragom Radojkovićem. Ova zajednica rezultirala je rođenjem glumice Anastasije Mandić, koja je sada udata za pokojnog glumca Milorada Mandića Mandu.

  • Nadalje, nakon razvoda od Predraga Radojkovića, Ognjanka Ognjanović se ponovo udala za proslavljenog glumca Miloša Žutića. Milan i Anja dijele vezu koju je Anja uporedila sa vezom između likova u španskoj televizijskoj seriji. Iako nisu vezani krvlju, njihova ljubav jedno prema drugom odražava ljubav braće i sestara. Zanimljivo je da su se i njihovi roditelji razveli otprilike u isto vrijeme.

Milanova majka i Anjin otac doneli su nekonvencionalnu odluku da žive zajedno. Ova posebna životna situacija trajala je osam godina, počevši kada je Anja imala samo 14 godina. Milan je potvrdio autentičnost njihovog zajedničkog putovanja.

Od svoje 15. godine, Anja i ja smo uživali u poznanstvu, zaista ispunjeno putovanje. Kako je vrijeme prolazilo, naša veza prevazilazi granice konvencionalne porodične veze, prerastajući u dubok i smislen odnos. Milan Kalinić, poznat prvenstveno kao glumac, napravio je izuzetnu tranziciju na svom profesionalnom putu pojavivši se kao istaknuta ličnost u domenu televizijskog voditelja.

Ova promjena je odigrala ključnu ulogu u podizanju njegovog statusa i stjecanju širokog priznanja. Kalinićeva sposobnost da bez muke preuzme ulogu voditelja na različitim televizijskim formatima oduševila ga je publika.

Njegov zadivljujući stil i smisao za humor bez premca dodatno su učvrstili njegovu reputaciju kao izuzetnog voditelja, osvajajući gledaoce na svakom koraku. Godine 2002. njegova karijera je napravila prekretnicu s debijem emisije “Flying Start”.

Ovo je označilo početak serije veoma uspešnih gostovanja, uključujući “Ruski rulet”, “Sve za ljubav” i rijaliti šou “Veliki brat”. Kroz ove zadivljujuće programe, Kalinić ne samo da je pokazao svoje izuzetne liderske sposobnosti već je osvojio i srca gledatelja kako na ekranu tako i van njega.

Osvrćući se na učešće u rijalitiju “Big Brother”, Kalinić je priznao da je tu ulogu prihvatio iz profesionalne dužnosti i srdačne veze sa producentskom kućom. Ipak, nije pokazao značajnije uzbuđenje za taj poduhvat.

Kalinić je tada bio na poziciji u Emošnu, produkcijskoj kući odgovornoj za emisiju. U domenu kreiranja televizijskog sadržaja, srpska produkcijska kuća je držala uzde, predvodeći raznoliku lepezu programa.

Upravo u okvirima ove kompanije Kalinićeva karijera je krenula u bijeg, da bi ga na kraju dovela do Prve televizije. Tu se našao na čelu veoma cijenjene emisije “Operacija trijumf”, programa koji smatra vrhuncem Srpska televizija, šireći svoj uticaj daleko van nacionalnih granica.