Glumci su poput svih običnih ljudi kada je u pitanju borba sa kilogramima. Nekada za određenu ulogu moraju da se udebljaju ili smršaju a nekad višak kilograma došđe kao posljedica gurmanluka. U ranim fazama svoje glumačke karijere, Milica Milša je bila nadaleko cenjena kao jedna od najatraktivnijih i najatraktivnijih glumica u Srbiji. Njena zanosna pojava od pre dve decenije ostavila je trajan utisak u kolektivnom pamćenju publike. Bez sumnje, ona je bila oličenje lepote. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, primjetno se udebljala. Uprkos izazovima, glumica je uspešno uspela da kontroliše svoju težinu i smršala je impresivnih 10 kilograma.

  • Kao i svaka druga poznata ličnost, i ona mora da vodi računa o svom fizičkom izgledu. Mora da pazi na ishranu, da redovno trenira i da pazi šta oblači, jer mediji i cijela javnost to pomno prati. Ovo izvanredno postignuće omogućeno je promjenama u njenoj ishrani, posebno eliminacijom hrane koja sadrži jednostavne šećere i bijelo brašno. Osim toga, usvojila je naviku da konzumira manje porcije. U intervjuu za Hit, Milica je izrazila zadovoljstvo zbog značajnog gubitka kilograma, što je imalo veliki uticaj na njenu garderobu. Ona je radosno podijelila kako se sada može udobno smjestiti u haljine koje su za dva broja manje nego prije.

Zapravo, za fotografisanje, krojačica je morala napraviti izmjene kako bi osigurala savršeno pristajanje. Čak su joj i kaiševi postali previše labavi! Transformacija kojoj prolazi donosi nevjerovatan osjećaj euforije, zamjenjujući umor obiljem vitalnosti.

Proces snimanja zahtijeva znatnu količinu vremena, često i do 12 sati dnevno. Kao rezultat toga, Milica ne može da nađe vremena za pripremu obroka, što je dovelo do značajnog debljanja bivše devojke sa naslovnice “Plejboja”.

U svojoj nepokolebljivoj posvećenosti davanju prioriteta svom zdravlju, ona se jako trudi da osigura da čak i kada nema izbora osim da naruči hranu, to bude u skladu s njenom posvećenošću nutritivnom načinu života.

Za doručak, njene opcije se prvenstveno sastoje od zobenih pahuljica, jaja ili integralnih žitarica. Kada je u pitanju njen podnevni obrok, uživa u hranljivoj kombinaciji govedine ili teletine u kombinaciji sa nizom povrća.

Milica čvrsto ističe važnost održavanja konzistentne rutine večere, često se opredjeljuje za salatu ili palentu uz sir, a povremeno uživajući u tjestenini od cjelovitog zrna pšenice. Kako bi se borila protiv bilo kakvih bolova gladi tokom dana, u svoju prehranu uključuje tri zdrava grickalice.

Prepuštanje slatkišima za nju nije zabranjeno; umjesto toga, svoju želju zadovoljava pudingom punim proteina koji uključuje chia sjemenke ili ukusnom porcijom zdravog čokoladnog moussea. Prva nedelja predstavljala je najveći izazov, ali Milica je ostala nepokolebljiva u svojoj posvećenosti.

S ponosom izjavljuje da se pridržavala svojih prehrambenih navika tri mjeseca. Glumica naglašava da njena odluka da prihvati ovaj plan ishrane prvenstveno proizilazi iz želje da poboljša svoje blagostanje, a ne samo da se fokusira na održavanje svoje tjelesne građe.

Izražava zadovoljstvo svojim trenutnim izgledom i otkriva da namerava da nastavi sa ovim režimom do njihovog predstojećeg odmora, kada će ona i Žarko napraviti pauzu. Milica Isaković, poznata i po umetničkom imenu Milica Milša, veoma je cenjena srpska glumica poznata po svojim izuzetnim nastupima u pozorištu, na filmu i na televiziji.

Ogromnu slavu i priznanja stekla je zapaženim ulogama u popularnim serijama kao što su “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago” i “Bela Lađa”, između ostalih. Milica Isaković, rođena 20. maja 1968. godine u Beogradu, pokazala je svoje izuzetne glumačke sposobnosti od malih nogu, debitujući na ekranu sa nepunih deset godina.

Uprkos tome što je u početku postigla uspjeh u svijetu manekenstva, na kraju je slijedila svoju pravu strast i nastavila se baviti glumom, upisavši školu glume nakon što je istražila razne druge oblasti. Ova odluka se pokazala kao prekretnica u njenom životu, koja ju je pokrenula ka ogromnom uspehu i priznanju u oblastima pozorišta, filma i televizije.

  • Dok joj je uloga Lare Simonović u seriji “Srećni ljudi” donela široku popularnost, Milica je ostvarila i značajne uloge u pozorišnim predstavama, filmovima i drugim televizijskim emisijama. Njen izuzetan talenat prepoznat je brojnim prestižnim nagradama, uključujući i priznanja za rediteljski rad u predstavi “Kokoška”.

Milica Isaković, rođena u Beogradu 1968. godine, imala je formativno detinjstvo i obrazovanje koje je postavilo temelje za njenu sjajnu karijeru u industriji zabave. Rođena u porodici cenjenih pisaca, Milša, kako je sada poznata, imala je roditelje koji su u velikoj meri uticali na njeno odrastanje.

Njen otac Antonije Isaković i njena majka Leposava Milanin Isaković odigrali su ključne uloge u oblikovanju njenog karaktera. U djetinjstvu joj je majka s ljubavlju dala nadimak Milša, ime koje joj je ostalo za cijeli život. Iako je gajila snažnu strast prema baletu, nailazila je na prepreke zbog skolioze, zbog čega je od male pete do petnaeste godine morala nositi metalni protez za kičmu.

Tokom svog vremena u srednjoj školi, u početku se fokusirala na proučavanje ispitivanja fizičkih materijala. Međutim, ubrzo je postalo očigledno da ova tema nije uspela da zaokupi njeno interesovanje. Kao rezultat toga, donijela je odluku da svoj fokus prebaci na područje fizičke hemije.

Ipak, nije joj trebalo dugo da shvati da ovo polje nije rasplamsalo njenu strast. Tako je krenula na novo akademsko putovanje i upisala studij francuske književnosti na Fakultetu dramskih umjetnosti. Posle godinu dana, Milici se desio trenutak otkrovenja, koji ju je naveo da otkrije svoj pravi poziv: glumu.

Sa ovom novopronađenom jasnoćom, pokrenula je inicijativu da se prijavi na cenjenu Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu, gde je ljubazno primljena pod rukovodstvom profesora Bore Draškovića. Prepoznat je njen izuzetan talenat, što je rezultiralo aktivnim angažovanjem u različitim pozorišnim predstavama tokom studija.