Dragana Katić je poznata srpska voditeljka koja je mnogim gedaocima omiljeno lice sa malih ekrana. Ona se bori sa viškom kilograma ali uspjeva da ih vješto prikrije svojim modnim odabirima. Modne entuzijaste oduševio je besprijekorno skrojeni dizajn haljine Dragane Katić, koja je bila u središtu pozornosti.Ovog lijepog proljetnog dana, voditeljica je promišljeno odabrala odjevnu kombinaciju, odlučivši se za moderan komad iz tridesetih godina prošlog stoljeća koji je pažljivo birala.Što se tiče detalja dizajna, spomenula je manšete do gležnja, visoki ovratnik i leptir rukave.Uz sve navedeno, voditeljica televizijske emisije ‘Nikad nije kasno’ isfurala je crno-bijele sandale inspirirane vintage modom.

 

  • Svojim modnim odabirom uspjela je zauzeti svjetla reflektora i oživjeti naizgled zanemaren trend.

Haljinom Dragane Katić oduševili su se modni kritičari, a prema komentarima na Instagramu čini se da su bili zadovoljni i njezini obožavatelji, posebice oni renomirane voditeljice.

Osmišljena posebno za rane 1930-e, ova kreacija vješto privlači pozornost na ramena i vrat, dok njen ravni kroj učinkovito skriva sve viškove oko trbuha. Osim toga, stvara iluziju dužih nogu, suptilno otkrivajući gležnjeve.

Iako ga neki mogu opisati kao “savršeno”, mi radije nudimo drugačiju perspektivu:Svaka čast Dragani na izuzetnoj snalažljivosti.

Biografija:

Rođena 2. kolovoza 1965. godine u Beogradu, Dragana Katić poznata je srpska voditeljica koja trenutno živi i radi u svom rodnom gradu. Karijeru je započela 1986. godine na televiziji RTB, gdje se brzo profilirala kao istaknuta ličnost. Kroz svoju impresivnu karijeru vodila je nekoliko popularnih emisija, među kojima su “Grand Show” i “Grand Parada”, te postala jedno od prepoznatljivih lica Grand produkcije. Osim toga, vodila je emisije “Ljeto na Adi”, “Nedjeljno popodne”, te dodjeljivala prestižne događaje poput nagrada “Oskar popularnosti” i “MESAM”.

Nadalje, Dragana se okušala i u glumačkim vodama, iskazavši svoj talent u humorističnoj seriji “Ljubav, navika, panika” u kojoj je 2005. utjelovila lik Lili. U lipnju 2016. proslavila je nevjerojatnu prekretnicu od tri desetljeća pred kamerama . Trenutno je voditeljka emisije “Nikad nije kasno” u kojoj učestvuju stariji od 45 godina, kao i emisije “Halo, halo” na “Grand” televiziji.

U osobnom životu, Dragana je ponosna majka blizanaca Bobana i Bojana, koji su rođeni 6. svibnja 1998. godine. Neudana i sama podižući svoju djecu, krenula je na osobno putovanje iscjeljenja i samousavršavanja. Godine 2010. kupila je stan u Beogradu, surađujući sa svojim sinovima kako bi stvorili prostor koji odražava njihov zajednički ukus.

  • Shrvana gubitkom voljene prijateljice i roditelja, utjehu je godinu dana tražila u savjetima psihijatra. Tečajem “Silva metode za samopomoć”, transformativnom tehnikom za upravljanje stresom i poticanje mentalnog razvoja, uspješno se oslobodila tereta nagomilane muke i tuge. Nadahnuta vlastitim iskustvom, željela je napisati knjigu s ciljem da podijeli svoju mudrost i poveže se s drugima.

Posvećena održavanju svoje fizičke dobrobiti, marljivo trenira i daje prioritet brizi o sebi. Otvoreno priznajući da se podvrgla operacijama kapaka i kukova, prihvaća samopoboljšanje i odiše novopronađenom samouvjerenošću u svom šestom desetljeću. Mirovina joj nije na pomolu; umjesto toga, razmišlja o tome da krene na tečaj komunikacije s bliskim prijateljem. Zaljubljenica u maloprodajnu terapiju, često se prepušta počastiti se novim i uzbudljivim kupnjama.  Draganina je kuma Olja njena najbliža prijateljica. Dragana je otvoreno izrazila uvjerenje da je emisija u kojoj učestvuje puna varljivog glamura i da izgled može zavarati.

Za razliku od mnogih poznatih osoba, Dragana vodi život bez skandala i najradije sama nastupa u javnosti. Kružile su priče o njezinoj ljubavnoj vezi s pjevačem Igorom Starovićem, koji trenutno živi i radi u Beogradu. U intervjuu za lokalne novine u Beogradu, Dragana je govorila o svojoj nepokolebljivoj predanosti poslu.

Otkrila je da je i tijekom majčine bolesti i smrti oca svoje djece nastavila marljivo raditi. Voditeljica emisije “Grand Show” ispričala je kako je često ujutro odlazila s majkom na kemoterapije, a poslijepodne nastavljala snimati emisiju. Unatoč gubitku oca svoje djece, Dragana je ustrajala u karijeri i nastavila voditi emisiju “Nikad nije kasno”.