Zltan Ibrahimović se povukao u penziju ali je i dalje jako interesantan medijima i javnosti. Fudbaler koji vuče korijene sa naših prostora je poznat po svojim izjavama zbog kojih ga mnogi smatraju uobraženim a on samo tvrdi da ima veliko samopouzdanje. Također je veliki zavodnik i žene gube glavu za njim.

  • Zlatan Ibrahimović, poznati nogometaš, stekao je ogromnu slavu i obožavanje navijača diljem svijeta. Njegova magnetska karizma osvojila je nebrojene obožavatelje, nikoga nije ostavio ravnodušnim njegovom prisutnošću.

Zlatanova neodoljiva duhovitost i karizma osvajaju žene diljem svijeta, ne mogu odoljeti njegovoj privlačnosti. Mnogi se pitaju koje kvalitete žene privlače Zlatana i kako je uspio osvojiti srce Helene Seger koja mu je već dulje vrijeme privržena.

Njihov prvi susret bio je prilično nevjerojatan, a intrigantno je primijetiti da Zlatan Helenu nije odmah oborio s nogu. Helena je u intervjuu za Elle otkrila da se sa Zlatanom prvi put susrela kada je imao samo 21 godinu, dok je ona, s druge strane, već imala 32 godine i izgrađenu karijeru i financijski stabilnu.

Ističući svoju samopouzdanje, jasno je dala do znanja da joj nije potrebna briga profesionalnog sportaša. Također, otkrila je kako Zlatan nije njezin tipičan izbor za partnera. Helenu u početku nije impresionirao Zlatanov prvi dojam. Međutim, njezin zadivljujući šarm uspio ga je osvojiti, što je dovelo do duboke ljubavi prema njoj.

Dok sam pokušavao izaći iz svog parkiranog Mercedesa, naišao sam na prepreku: njegov Ferrari zapriječio je put do moje kuće. Nakratko ugledavši njegov istaknuti nos i pozlaćeni ručni sat, čvrsto sam inzistirala da smjesta pomakne svoje vozilo, a moja ljutnja bila je vidljiva u mom tonu. Začudo, činilo se da ga je moja asertivnost privukla.

Život s njim predstavlja niz prepreka, ali opet, takav je i život sa mnom. Helenina privlačnost prema njemu proizlazila je iz sposobnosti da se potvrdi i zadrži svoju neovisnost. Zamjera joj što je svedena na etiketu “Ibrahimovićeve ljubavi” ili samo supruge nogometaša, jer ne priznaje žrtve i marljive napore koje je uložila da postigne vlastiti uspjeh.

Nakon njihovog prvog susreta, Ibrahimović je doživio neizmjernu radost i odlučio da će nastaviti vezu s njom. Kao rezultat toga, Helena je privukla značajnu pozornost medija kao Zlatanova nova romantična partnerica. Njihova duboka ljubav naposljetku je dovela do rođenja dva sina, a par je ostao u sretnom braku već dva desetljeća.

Iako Zlatan možda nije konvencionalno privlačan određenim pojedincima, zadivljujuće je promatrati globalno obožavanje koje dobiva od žena. Možda je teško razumjeti razloge iza ove zaljubljenosti. Međutim, kada se uzme u obzir njegova karizma i pametna duhovitost, postaje očito da posjeduje neopipljivu kvalitetu koja odgovara željama gotovo svake žene.

Biografija:

  • Rođen 3. listopada 1981. u Malmöu u Švedskoj, Zlatan Ibrahimović posjeduje švedsko državljanstvo unatoč bošnjačkom i hrvatskom podrijetlu. Šefik Ibrahimović, Zlatanov otac, porijeklom je iz Bijeljine i bošnjačkog je porijekla, dok mu je majka Jurka Gravić porijeklom iz Škabrnje i Hrvatica. Šefik se 1970-ih preselio u Švedsku, gdje su mu se putevi ukrstili s Jurkom. Zlatan je svoje godine formacije proveo u Rosengårdu, zajedno sa svoja dva brata i tri sestre.

Tijekom svog djetinjstva, duboko se divio borilačkim vještinama i gledao je u legendarnog boksača, Muhammada Alija, kao svoju inspiraciju. Ova strast prema borbenim tehnikama utjecala je na njegov pristup nogometu, omogućivši mu da postigne izvanredne golove uključivanjem elemenata iz svog treninga taekwondoa.

S nepunih 6 godina krenuo je na svoj nogometni put. Napredujući kroz različite razine, pokazao je svoje vještine u pionirskim, kadetskim i juniorskim timovima, predstavljajući cijenjene klubove poput Malmö BI, FBK Balkan i Malmö FF. Kad je napunio 15 godina, razmišljao je o tome da napusti nogomet i nastavi karijeru lučkog radnika.

Međutim, na kraju je odlučio ostati vjeran svojoj strasti prema nogometu, odluka koja će se pokazati slučajnom. Tijekom tinejdžerskih godina svesrdno se posvetio sportu, postavivši temelje svoje profesionalne karijere.