Borba sa viškom kilograma muči sve veći broj ljudi u svijetu i pored toga što utiče na naš izgled pretilost je i ozbiljan zdravstveni problem. Sa njom se bore i mnoge poznate ličnosti psebno kada uđu u određene godine a jedna od njih je i Jana Todorović koja je o toj borbi otvoreno pričala za medije.

Jana Todorović, poznata pjevačica, dosljedno je prepoznata kao jedna od vizualno najatraktivnijih izvođačica u glazbenoj industriji. Njezinu scensku prisutnost ističu zadivljujuće obline, a otvoreno je priznala i svoje probleme s održavanjem zdrave tjelesne težine.Laganom korekcijom prehrane uspjela je u samo tri mjeseca uspješno skinuti nevjerojatnih 14 kilograma.

Otkrivajući svoju hedonističku prirodu, pjevačica je priznala svoju ljubav prema uživanju u ukusnoj i kvalitetnoj kuhinji. Međutim, nedavni susret s vagom ostavio ju je zapanjenom. Bio je to poziv na uzbunu jer je otkrila da se značajno udebljala od 20 kilograma, čime je njezina ukupna težina dosegla prekomjernih 82 kilograma.

Uvidjevši potrebu za promjenom prehrane, Jana je odmah krenula u akciju izbacivanjem namirnica koje debljaju i preusmjeravanjem fokusa na konzumaciju kuhanih obroka.

  • Prijatelju sam izrazio nesigurnost u svoju sposobnost da skinem kilograme zbog svoje averzije prema ograničenjima. Unatoč tome, prihvatio sam izazov i krenuo s režimom prehrane. Zadatak konzumiranja isključivo kuhanih obroka pokazao se teškim, što je potaknulo više pokušaja mršavljenja. Ipak, ostao sam uporan, izbacivši kruh, slatkiše, začinjena jela i pržena jela, dok sam umjereno unosio meso. I tako sam se održao na ovom discipliniranom pristupu.

 

Nakon što je u tri mjeseca uspješno skinula 14 kilograma, sada joj je težina 68, no izrazila je odlučnost da nastavi napredovati.

Cilj mi je skinuti još koji kilogram i doći do težine od 66 kilograma. Usvajanje režima zdrave prehrane postalo je moja norma, iako nije bilo bez izazova. Ujutro obično doručkujem jaja, žitarice ili voće. Što se tiče ručka i večere, nema mnogo varijacija jer se oba obroka sastoje prvenstveno od kuhane hrane. Povrće uz bijelo meso čini većinu mojih obroka, a povremeno si priuštim i čašu vina. Za međuobrok odlučim se za voće”, ispričala je u tom razdoblju.

Jana je do sada uspješno održavala svoju lozu, doživljavajući povremene fluktuacije, a na temelju zadivljujućih fotografija koje često dijeli na Instagramu, djeluje apsolutno izvrsno.

Biografija:

Rođena 1974. godine u Prištini, Dragana Jana Stanojević svoje je formativne godine provela u selu Babin Most. Tu je završila osnovno i srednje obrazovanje, a pohađala je i Glazbenu školu “Stevan Mokranjac” u Prištini. U dobi od 14 godina počela je pokazivati ​​svoje pjevačke sposobnosti na obiteljskim okupljanjima.

Ubrzo nakon toga, pridružila se svom ocu i bratu Dejanu u nastupima na raznim događajima kao što su vjenčanja, krštenja i lokalnim ustanovama u i oko Prištine. Iako njezin inicijalni album, objavljen 1992. godine, nije dobio značajniju pozornost zbog nedostatka marketinga, Jana je preuzela ulogu učiteljice glazbene kulture u osnovnoj školi u Babinom Mostu. No, njen talent, zadivljujući glas i šarm vrlo brzo su postali zapaženi kada je nastupila u poznatoj beogradskoj kafani “Obilić”, osvojivši i zabavivši publiku.

  • Tijekom ranih devedesetih Jana je upoznala svog sadašnjeg supruga Ivana Todorovića. Ivan je vlasnik producentske kuće “Vip production” (“BN music”). Zavjete su izmijenili 1995. godine i od tada žive u Münchenu. Jana je svoju kćer Kristinu Julien rodila 2. studenog 2006. u Las Vegasu. Iako se rijetko pojavljuje u medijima, često dijeli osobne trenutke sa svojom obitelji na platformama društvenih medija.

Iako više od dva desetljeća živi u inozemstvu, Jana često posjećuje glavni grad Srbije radi nastupa, koncerata i promocija albuma zajedno sa svojim kolegama. Među rijetkim je pjevačicama koje su svoju karijeru kultivirale stvarajući kvalitetne pjesme, a ne oslanjajući se na skandale i afere poput pojedinih vršnjakinja čiji postupci nerijetko krase stranice srpskih tabloida. Mediji često špekuliraju o mogućim promjenama Janine tjelesne građe zbog njezinih zamamnih oblina.