Od trenutka kada je Filip pomilovao Aleksandru Prijović tijekom njihovog boravka u Miamiju, njihova ljubav traje nepokolebljivom strašću. Rođenje sina Aleksandra dodatno je učvrstilo i ojačalo njihovu vezu. Štoviše, otkrili su zajedničko profesionalno bavljenje jer Filip sada sklada i režira pjesme i spotove svoje supruge. On je idejni tvorac njezine uspješne pjesme “Devet života”, a kao vlasnik “Pomfrit Media” nadzire i produkciju Aleksandrinih glazbenih spotova.

Upravo zbog toga, Prijovićka je na javnom koncertu u Beogradu izrazila zahvalnost svom suprugu, priznavši da je njihov trijumf zajednički trud. Otvoreno mu je pripisivala zasluge za svoj trenutni položaj i uspjeh. S druge strane, Filip nikada nije javno priznao svoju ulogu u njezinoj karijeri i uvijek je ostajao u pozadini. No, Brena je nedavno istaknula koliko je u pjevačičinim izvanrednim uspjesima značaj vještog menadžera i producenta.

Svima je očito da oni čine izniman duo u svojim osobnim životima, posebno zbog svoje nepokolebljive predanosti povjerenju, poštovanju i očuvanju svoje ljubavi, čak i usprkos tračevima i pokušajima da naruše njihovu bračnu sreću. Iako Aleksandra i Filip povremeno doživljavaju trenutke emocionalnih turbulencija u braku, Aleksandra tvrdi da njihova sličnost u temperamentu i sposobnost brzog oslobađanja od ljutnje sprječavaju trajne sukobe. U njihovoj vezi razlozi koji stoje iza nesuglasica nemaju nikakav značaj.

Primjer frustracije javlja se kada Filip zanemari do kraja zatvoriti rolete, unatoč tome što je svjestan da joj je potreban potpuni mrak da bi spavala. Posljedično, ona postaje razdražena i seli se u drugu sobu, govoreći mu da umjesto toga spusti rolete i spava tamo. Problem se odnosi i na klimu jer joj je hladnoća nepodnošljiva, a Filipu je stalno toplo. U pokušaju da nađe kompromis, podešava hlađenje na 19 stupnjeva.

“Možda na televiziji djelujem pribrano jer to zahtijeva određenu prisebnost, ali budite sigurni, nisam šutljiva. U stvarnosti sam sasvim suprotno. Dok je Filip smiren i sabran, ja sam više napeta. Ako me nešto muči ili postoji problem, ne mogu se suzdržati, odmah ću se oglasiti, bez ikakvog ustručavanja, čekanje ni sekunde ne dolazi u obzir, otvoreno je to priznala Vesna Dedić tijekom gostovanja u emisiji ‘Balkansko’ ulicom’.