Srbija je poznata po svojim talentiranim voditeljima, koji ne samo da pokazuju iznimne vještine u svom području, već i osvajaju publiku svojim zadivljujućim prisustvom. Jedna voditeljica, Jovana Jeremić, isplivala je kao najomiljenija osoba u posljednje vrijeme. Mediji su preplavljeni raspravama oko Jovane Jeremić i njezine ljubavne veze s četrnaest godina starijim partnerom. Ova tema je postala stalna tema razgovora, izazivajući značajan interes.

Tijekom svoje karijere Jovana je imala privilegiju intervjuirati brojne istaknute pojedince, upuštajući se u razgovore koji potiču na razmišljanje. Međutim, bilo je slučajeva kada je njezino jedinstveno tumačenje određenih riječi izazvalo nelagodu među nekim gostima. Iako nesuglasice nisu neuobičajene, Jovanina sposobnost da zaokupi pažnju gledatelja u tim trenucima doista je izvanredna.

Tijekom jutarnjeg programa uživo, voditeljica Jovana Jeremić vidno se naljutila na gosta koji je sugerirao kako bi bilo dobro da u emisiji gostuju i drugi sugovornici, a ne samo ona. Jovana, koja je u televizijskoj industriji od 14. godine, izrazila je nezadovoljstvo što netko preuzima njezinu ulogu i kontrolira tijek razgovora. Čvrsto je izrazila želju da joj se omogući sloboda da govori i postavlja pitanja bez smetnji.

Gost se ispričao, obećavši da neće ponoviti takve postupke. Tijekom svojih mnogih godina iskusio sam obilje televizijskih programa koji nadilaze ono što bi bilo koji pojedinac mogao konzumirati u jednom životu. Vjerujte mi kad kažem da sam svjedočio besprijekornoj konvergenciji raznih elemenata. Slijedom toga, molim vas da ne predlažete nikakve alternativne mogućnosti. Postoje i drugi voditelji koji su traženi, a već osvajaju publiku svojim izvanrednim nastupima. Razriješite dužnosti Jovanu Jeremić i nastavite s prenošenjem željene poruke”, oštro je uzvratio Jeremić.