Svima smo upoznati sa razvodom popularnog para Harisa i Meline Đinović jer zadnjih mjesec dana postali su glavna tema medija,a skoro u jednom od intervijua on je dao jasan stav o tome dali je ponovo spreman da zavoli, te je to i javno iznijeo.

  • U trenutku oslobođenja, pjevač je otkrio svoju emotivnu dostupnost, rasvijetlivši svoje trenutno stanje. Nakon niza primjedbi o razvodu i bivšoj supruzi Melini, Haris Džinović, poznati pjevač, konačno se oglasio upitom o njegovoj spremnosti na novu ljubavnu vezu. Izražavajući spremnost na svježu romansu, Haris ističe da ovaj put ima specifične kriterije. “Prigrlio sam svoju slobodu i otvoren sam za emocionalne veze”, izjavljuje on, priznajući svoje divljenje inteligentnim i zadivljujućim ženama, što je u njegovim očima rijetka kombinacija.

Prema nedavnom intervjuu za “Prvu”, istaknuo je važnost normalnosti, savjesti, tolerancije i marljivosti kod žene. Ljubav se, dodao je, može izraziti i jednostavnim dodirom, a kada kulminira fizičkim povezivanjem. Smatra da žene, kao i svi pojedinci, trebaju imati čvrst stav. Osvrćući se na kritike koje su mu upućene, priznao je da ga neki pojedinci doživljavaju pretjerano zahtjevnim, a možda čak i ogorčenim.

  • Zanimljivo, Melina Džinović, poznata modna dizajnerica, i Haris Džinović, omiljeni pjevač, nedavno su se razveli nakon 22 godine provedene u braku. Kako svaki dan prolazi, svježa otkrića i otkrića izbijaju na površinu, zbog čega se njihove prethodne izjave pomno ispituju, što na kraju igra značajnu ulogu u njihovom konačnom razdvajanju. Pjevač je, dotičući se Meline, istaknuo razliku između zahtjevnosti i mrzovoljnosti, ističući da ovo prvo nosi pozitivniju konotaciju. Riječima je priznao želju da mu sve bude mrak.

Kako kaže Džinović u intervjuu za “K1”, uobičajena je ambicija žena u svijetu da pokušaju promijeniti svoje partnere. Međutim, on vjeruje da je istinska promjena gotovo nemoguća, jer samo mali postotak pojedinaca može promijeniti određene aspekte sebe. Svaka osoba ima svoj jedinstveni kod, a odstupanja od tog koda su rijetka. Unatoč tome, žene imaju prirodni instinkt da vjeruju da mogu promijeniti svoje partnere na bolje. Džinović sugerira da je pronalaženje kompromisa ključ za postizanje bilo kakve promjene u odnosu.

  • Ističe važnost razumijevanja međusobnih potreba i ponekad izlaska iz svoje zone komfora za dobrobit druge osobe. Džinović također napominje kako živi sa suprugom i dvoje djece, a u njihovom kućanstvu teže kompatibilnosti. Priznaje da je njegova supruga Melina uz njega naučila kuhati. Iako ne kuha svaki dan jer djeca znaju sama kuhati, priznaje da neka jela Melina priprema bolje od njega. Kad su se tek upoznali, nije znala ni skuhati jaje, ali je samoinicijativno učila i usavršavala se.

Svoj napredak Džinović pripisuje vlastitoj odlučnosti i interesu za temu. Ključ uspješnog kuhanja je iskrena strast prema zanatu. Osobno sam morao eksperimentirati s raznim jelima, bacajući sastojke u lonce dok nisam savladao umijeće pravilnog mjerenja. Bio je to proces pokušaja i pogrešaka, pri čemu su neka jela ispala preslana ili zagorjela. Međutim, s vremenom i praksom, kuhanje mi je postalo druga priroda. Haris Džinović, visoko cijenjeni kantautor iz Bosne i Srbije, ima značajnu poziciju u glazbenoj industriji Balkana.

  • Njegov osebujni glas i iskrene izvedbe osvojile su publiku ne samo u bivšoj Jugoslaviji nego i izvan njezinih granica. Od 1970-ih Džinović je producirao niz bezvremenskih hitova koji su postali sinonim za narodnu glazbu. Pjesme poput “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi nedostaješ”, “Laže mješek” i “Muštuluk” samo su neki od primjera top lista koji su oblikovali njegovu slavnu karijeru.

Osim po svojim glazbenim uspjesima, Džinović je poznat po svom neodoljivom šarmu i karizmi, atributima koji su stvorili snažnu vezu s njegovim obožavateljima. U ovom ćemo članku zadubiti u njegov životni put, počevši od njegovih skromnih početaka u Sarajevu, prateći njegov uspon u glazbenoj industriji i na kraju istražujući njegov trenutni status jednog od najcjenjenijih umjetnika u regiji.