Opšte nam je svima poznato da je traženje savjeta za pjevačicu uobičajena praksa jer se često obraća drugima za savjet. Goca Tržan nedavno je domaćim medijima otkrila dosad neobjavljene aspekte svog privatnog života. Naime, pjevačica je priznala da često traži savjete od svoje kćeri Lene. “Savjetujem se s njom oko modnih izbora, jer se osjećam kao da sam zapela u nekoj drugoj eri.

  • Iznad svega mi je ključno da kada se pojavljujem na televiziji kao njena majka, moje dijete ne bude sramota zbog mene”, objasnila je Goca. Zatim je otkrila hoće li joj se suprug Raša pridružiti na pozornici, poput simpatičnih parada Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji se često poljube pred publikom. Kako je izjavila za 24.sedam, careve je opisala kao ozbiljne osobe, dok je bubnjara fizički pozicionirala iza nje na pozornici.

No, izrazila je namjeru da mu pokloni više od pukog poljupca jer smatra da zaslužuje puno veće priznanje. Gordana Goca Tržan, poznata pop pjevačica iz Srbije, rođena je 8. srpnja 1974. godine, a trenutno živi u rodnom Beogradu. Roksanda i Anton ponosni su roditelji Goce, koja ima i mlađeg brata Andreja koji ima tri godine. Goca je odmalena oduševljavala svoje bližnje zanosnim nastupima, pokazujući svoj prirodni talent za zabavu. Zdravko Čolić zauzeo je cijenjeno mjesto njezinog omiljenog pjevača.

  • Goca je završila osnovnu školu “25. maj” (danas “Duško Radović”), a kasnije je pohađala Desetu beogradsku gimnaziju. Iako je isprva željela studirati na Fakultetu dramskih umjetnosti, njezini pokušaji bili su neuspješni. Posljedično, krenula je na dvogodišnje putovanje na Agronomskom fakultetu prije nego što je konačno odlučila nastaviti svoju istinsku strast prema glazbi.

To ju je navelo da se pridruži grupi Distorzija. Goca je 2006. godine stupila u brak s Ivanom Marinkovićem, a iz njihove veze ubrzo se rodila prelijepa kćerkica Lena. No, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka jer su se sporazumno razišli 2011. godine. Nažalost, njihov razlaz bio je popraćen javnim svađama i iznošenjem osobnih zamjerki. Goca je Ivana otvoreno optuživala za krađu, fizičko zlostavljanje, pa čak i da ju je u pijanom stanju napao nožem.

  • Nadalje, ustvrdila je da on nije financijski uzdržavao njihovu kćer. Nakon što je od njega dobila prijeteće poruke, pjevačica ga je odlučila prijaviti nadležnima. Ivan se, pak, branio da nije kriminalac kao njezini prijašnji partneri te da joj ne može ponuditi jednako luksuzan život. On je tvrdio da nije nasilna osoba i tvrdio je da su ga maltretirali Gocin otac i brat. Unatoč stalnim sudskim bitkama, njihov se odnos s vremenom postupno popravljao.

No, 2016. Ivan je optužen za pljačku supermarketa, zbog čega je protiv njega podignuta kaznena prijava. Mediji su spekulirali o vezi između Goce i televizijskog voditelja Ivana Ivanovića, no ona je to oštro demantirala. Kratko je hodala s Markom Lakićevićem, ali je njihova veza prekinuta zbog njegove ljubomore. Godine 2011. uplovila je u romantičnu vezu s 14 godina mlađim Rašom Novakovićem, koji je također bio bubnjar u njezinom bendu.

  • Nakon dvije godine zajedničkog druženja, par se odlučio na sljedeći korak i zaručio se. Zavjete su izmijenili 20. rujna 2015., a vjenčanje je održano u Vili “Jelena”. U beogradskoj Areni 1. travnja 2011. bivši članovi grupe Tap 011 ponovno su se okupili na koncertu koji je okupio 10.000 oduševljenih obožavatelja. Posebno je nastupila u televizijskoj seriji “Pjevaj, brate”. U jesen 2013. pokazala je svoj talent u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”.

U zapanjujućoj izvedbi imitirajući Christinu Aguileru, izašla je kao pobjednica u osmoj epizodi. Mukotrpne pripreme za show ostavile su pomiješane osjećaje kada je došao kraj. Preuzevši novu ulogu, Goca se pridružila žiriju glazbenog natjecanja Pinkove zvjezdice 2014. godine. Njezina emotivna priroda vidjela se jer je u nekoliko navrata tijekom emisija pustila suze. Sredinom 2017. godine surađivala je s Minom Marić na izdanju njenog singla “Ne daj mi ljubav”. Gocin put se nastavio jer je i treću sezonu (2016/17) zadržala mjesto u žiriju.