Tijekom 2021. godine proširila se vijest o raspadu dugogodišnjeg braka Petra Graše i Danijele Martinović, koji je neko vrijeme bio sve lošiji. Unatoč više od dvadeset godina zajedničkog postojanja, njihovoj ljubavi i druženju došao je kraj. No, proslavljeni pjevač nije dugo ostao nevezan te je vrlo brzo otkrio radost u vezi s četrnaest godina mlađom partnericom Hanom Huljić. Hana Huljić inače je kći Tončija Huljića, kantautora i glazbenika koji je ne samo suradnik, već i blizak prijatelj Petra Graše.

 

  • U jesen 2021. pjevač i njegova mlađa družica zaputili su se na romantično putovanje, a nedugo zatim dočekala ih je radosna objava skorog roditeljstva. Buduća majka, preplavljena srećom, potvrdila je vijest; međutim, odlučila je zasad zadržati pojedinosti u tajnosti.

U razgovoru za Jutarnji list Hana Huljić izrazila je zadovoljstvo i uzbuđenje točnosti informacija. Međutim, jasno je dala do znanja da neke aspekte želi zadržati u tajnosti i odbila je dalje komentirati.

Kraj braka Petra Graše i Danijele Martinović postala je središnja vijest u regiji, potaknuvši brojna nagađanja. No Martinović je nedavno u intervjuu za magazin “Gloria” prekinula šutnju o prekidu, opisavši svoju vezu s Grašom kao “lijepu prošlost”.

Pjevačica je napomenula da je nemoguće izbjeći trenutak koji će se sigurno dogoditi.S obzirom na trenutnu aktualnost ove teme na ovim prostorima, odlučili smo zaroniti u prošlost gdje je Danijela Martinović otkrila kako su ona i Grašo smišljali imena za svoju buduću djecu. Pjevačica je otvoreno izrazila želju da se prihvati majčinstva, a posebno je ispričala detalje o procesu koji će ona i Grašo proći kako bi došli do imena.

 

“Razmatrali smo više mogućnosti da damo ime djetetu. Ako budemo imali dječaka, planirali smo ga nazvati Toni, u čast Petrovog djeda. Za djevojčicu smo odabrali ime Luce, pravo dalmatinsko ime koje se zvalo i mojoj baki Druga opcija na koju smo mislili bila je Alba, što na talijanskom znači ‘zora’, kako je sugerirala Danijela, javnost tada nije znala da će braku Petra Graše i Danijele Martinović doći kraj.”

Putevi Graše i Danijele su se prvi puta ukrstili 1995. godine tijekom hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. Grašo je tada imao 24 godine, a Danijela tek 19. Nakon dvije godine njegovanja prijateljstva, njihova je veza prerasla u romantičnu vezu, nakon koje je uslijedio zajednički život. Iako nikada nisu izmijenili zavjete pred oltarom, njihova je ljubav učvršćena međusobnim razumijevanjem, poštovanjem i obiljem emocija.

  • Obje strane često su umanjivale težinu vjenčanja, uz stalni naglasak na postojanu snagu njihove ljubavi, za koju su vjerovali da nadilazi bilo koji pravni dokument. Nakon razdoblja šutnje, Danijela je progovorila o svojoj odluci da prekine vezu s Grašom, opisavši je kao transformativno iskustvo poput učenja kako se vinuti u nebesa i započeti novo poglavlje u svom životu.

Danijela je izrazila svoje duboko poštovanje prema pojmu slobode, opisujući ga kao višedimenzionalnu riječ koja ima veliki značaj. Naglasila je važnost doživljaja slobode u sebi, nastojanja da se bude autentičan u svakom aspektu života. Danijela je također podijelila svoje jedinstveno putovanje učenja letenja, ističući duboku i nekonvencionalnu prirodu ovog iskustva.

 

Fascinantno je to što se prvi susret Petra i Danijele može zahvaliti zanosnoj pjesmi Nostalgija koja je Danijelu odvela do pobjede na Eurosongu. Upravo tu pjesmu za nju je vješto aranžirao talentirani bračni par Huljić, koji su sada Grašini budući kumovi.

Nakon dugog i sadržajnog putovanja dugog 24 godine došao je kraj braku Petra Graše i Danijele Martinović.

Proslavljeni pjevač sreću pronalazi u braku s Hanom, koja je Tončijeva kći, a zajedno se vješto snalaze kroz razna nagađanja oko svoje ljubavi, iz kojih izlaze neokrznuti.