Nekim ljubavima je izgleda suđeno da se dese i ni vrijeme ni razdvojenost im ne mogu ništa. Primjer za ot je i ljbavna veza o kojoj danas pišemo. Nedavno pomirenje Dušana Vlahovića i njegove bivše djevojke Vanje Bogdanović odjeknulo je kao bomba, budući da je susret na Ibizi doveo do obnove ljubavnih zavjeta.Prije pet godina ovo dvoje bili su nakratko u vezi, ali je njihova veza brzo nestala nakon neočekivanog susreta. Intrigantan je podatak da je Vlahović tada već bio u vezi s djevojkom, zbog čega su napravili pauzu u vezi. Igrom slučaja, upravo u tom razdoblju susreli su se njegovi putevi sa svojom bivšom ljubavi, što je ponovno pokrenulo mogućnost ponovnog pokretanja njihove romanse.

 

  • Prema riječima bliskog izvora, Dušan je nedavno raskinuo vezu s Karolinom Stramare zbog velike pažnje javnosti oko njihove veze. Konstantna medijska pažnja postala mu je izvor nelagode, zbog čega je ponovno potražio samoću. Međutim, to razdoblje povučenosti bilo je kratkog vijeka.

Po dolasku na Ibizu, Dušan je neočekivano susreo Vanju, pojedinca s kojim je prije pet godina dijelio ugodna iskustva i poznavao ga cijeli život. U tom je trenutku doživio val uzbuđenja i iščekivanja, koji je podsjećao na osjećaj titranja u želucu.

Tijekom odmora na Mykonosu odlučio je produžiti putovanje na Ibizu u pratnji svojih kolega. Unajmivši luksuznu jahtu, prepustili su se društvu brojnih atraktivnih osoba. Dok se njegov odmor bližio kraju, Dušan je neočekivano ugledao Vanju na plaži u društvu njezine grupe.

Preplavljen radošću i iznenađenjem, uputio joj je poziv da se pridruži njihovoj zabavi. Te večeri izašli su u živahni noćni klub i podijelili strastven poljubac. Njihova veza ostala je neprekinuta do kraja godišnjeg odmora, a po povratku u Beograd odlučili su nastaviti vezu.

 

Kada su se putevi Vanje i Dušana prvi put ukrstili, ni jedno ni drugo nisu bili poznati ni imućni. Provodili su vrijeme zajedno, izlazili i uživali u društvu, a sve to dok su njihovi roditelji dijelili životni prostor. Iz njihove snažne prijateljske veze počeli su se rađati romantični osjećaji koji su ih naveli da prije pet godina uđu u vezu.

Nažalost, njihova mladost, nedostatak iskustva i želja za zabavom uzrokovali su da veza bude kratkotrajna. Unatoč tome, ostali su prijatelji i nastavili se družiti. Prošle godine ponovno su pokušali uspostaviti romantičnu vezu, ali je i ovaj put završila bez ikakve pompe.

Otišli su svaki svojim putem, a Dušan je na kraju otišao u Italiju. Komunikacija između njih je prestala, iako su se i dalje pratili putem društvenih mreža. No, sudbina se umiješala i ponovno ih spojila ove godine na Ibizi, otkrio je Dušan.

Roditelji Vlahovića prepuni su sreće što su se on i Vanja pomirili i nadaju se da će njihova ljubav pobijediti sve prepreke koje im se nađu na putu.

 

Prema pisanju medja, Dušan je Vanju odveo u Pariz, gdje trenutno borave u najluksuznijem hotelu. Čini se da mladi nogometaš ne preza ni od čega štedjeti kako bi osigurao svoju sreću.

  • Odlučili su se za boravak u renomiranom hotelu “Rica”, poznatom po raskoši, u koji su dolazile ugledne ličnosti poput Coco Chanel. Stanovali su u ekskluzivnom stanu “Charlie Chaplin”, u istom mjestu gdje je princeza Diana provela svoje posljednje trenutke.

Cijena noćenja za ovaj nesvakidašnji smještaj doseže nevjerojatnih 10.000 eura. Ovaj izvanredan stan od 72 m² ima prostrani dnevni boravak, raskošan salon, garderobu i nudi prekrasan pogled na kultni Place Vendome u Parizu.

Tijekom boravka u Parizu, Golupčići su iskoristili priliku da pješice istražuju grad i prepuste se shoppingu. Na Vanjin rođendan počastili su se romantičnom večerom u renomiranom francuskom restoranu u koji su dolazile poznate osobe poput Rihanne, Beyoncé, Leonarda DiCaprija, Beckhamovih, Kardashianovih i brojnih drugih.

Nogometaš je iskoristio priliku da na svom Instagram profilu objavi brojne fotografije iz boravka u glavnom gradu Francuske. Među tim snimkama vidi se kako pozira s voljenom osobom na terasi s koje se pruža prekrasan pogled na Eiffelov toranj. Osim toga, uhvatio je opušteniji trenutak u blizini muzeja Louvre, popularnog turističkog odredišta.