Gdje god da stigne, Sloboda Mićalović osvaja posmatrače svojom urođenom ljepotom. Kao i mnogi drugi glumci koji su ljubav pronašli na setu, i Vojinu Ćetkoviću i Slobodi putevi su se ukrstili prije nego što su se upustili u vezu. Vrijedi spomenuti da je Vojin prije Slobode bio u braku s voditeljkom Natašom Milovanović, koja je bila povezana s Trećim programom RTS-a.

Nakon godinu dana marljivog rada, glumica Sloboda Mićalović donijela je odluku da se nagradi prijeko potrebnim godišnjim odmorom. Sloboda je krenula na put u hladnije krajeve s namjerom da uroni u zimske čari. Dokumentirajući svoju avanturu na Instagramu, ponosno je predstavila svoje putovanje quad biciklom kroz planine. Osim toga, na fotografiji je ostavila kratak natpis usmjeren prema svojoj kolegici, pružajući uvid u njezino iskustvo.

Sloboda je postavila pitanje “gdje je Vuko”, a u tagu je posebno spomenula glumca Vuka Kostića. Nakon nekoliko dana provedenih na planini bez ikakve komunikacije ili naznake supruga Vojina Ćetkovića, prevladava uvjerenje da ga je glumica možda ostavila u Beogradu i krenula na put sa spomenutim kolegom. Da poslužimo kao nježan podsjetnik, dotični je par blagoslovljen s dvije kćeri, Verom i Milom, koje su od svojih cijenjenih roditelja naslijedile i plemenitost i ljepotu.

Dok bračni par svoje osobne živote drži privatnim, oni selektivno dijele trenutke svoje kućice sa svojim obožavateljima putem društvenih medija, dopuštajući nam rijetko da zavirimo u njihov svijet. Glumac pronalazi utjehu i mir u svom udobnom domu, smještenom usred ljepote prirode. Sa savršeno uređenim travnjakom, drvećem i prekrasnim pogledom na Dunav iz dvorišta, nije ni čudo da ondje provodi najviše vremena, pogotovo u ove hladne dane kada mu je supruga na planini.