Kada je riječ o turnirskim pobjedama, Novak Đoković nosi titulu najvećeg srpskog tenisača ikada. Dominirao je na ATP ljestvici impresivnih 101 tjedan. Poznati teniski stručnjaci, bivši igrači i suigrači jednoglasno pozdravljaju Đokovića kao jednog od najiznimnijih igrača u povijesti sporta. Od svog profesionalnog debija 2003. godine, stalno je pokazivao svoje izvanredne vještine na terenu. Naime, Đoković je trijumfirao na prestižnim događajima poput Australian Opena 2008., 2011., 2012. i 2013., Wimbledona 2011., US Opena 2011. i Masters kupa u tri navrata: 2008., 2012. i 2013. Osim toga, Đoković drži to što je najmlađi igrač koji je stigao do polufinala na sva četiri Grand Slam turnira.

Novak Đoković, kojeg mnogi smatraju najvećim tenisačem u povijesti, konačno je dobio priznanje koje mu pripada – Australian Open ukazao mu je najveću čast! Na službenim kanalima društvenih medija pojavili su se video snimci prvog ovogodišnjeg Grand Slam turnira, prikazujući Novaka Đokovića kao neprikosnovenu superzvijezdu nadolazećeg turnira. Jedan poseban video prikazuje Grand Slam rekordera kako nosi kraljevsku krunu na glavi.

Kada su u pitanju različita postignuća u svijetu tenisa, Novak Đoković je najbolji. Drži rekord za najveći broj Grand Slam naslova, stalno je osiguravao prvo mjesto na ATP listi i trijumfirao je na brojnim Masters turnirima. Osim toga, više puta je bio na vrhu ATP liste tijekom svoje karijere. Novakova dominacija proteže se posebno na Australian Open, gdje ima impresivnu kolekciju od 10 trofeja. Nitko od njegovih najbližih konkurenata, koji su se povukli, nije uspio dostići njegov uspjeh, jer su uspjeli ostvariti samo šest pobjeda. Neosporno je da je Đoković neprikosnoveni kralj tenisa, posebno u Australiji!

Novakov apetit za trijumfom i dalje je nezasitan. Njegova žeđ za pobjedom nadilazi puku želju za 11. naslovom u Melbourneu; on žudi za stjecanjem svog 25. grand slama, kao i prilikom da redefinira granice tenisa u nadolazećim godinama. Možda njegova motivacija nadilazi onu njegovog početnog sudjelovanja na Australian Openu prije više od 15 godina. Vođen nepokolebljivom odlučnošću, gorljivo je predan postizanju izvanrednog rezultata u Melbourneu ove sezone, koji željno očekuju australski gledatelji.

Uz Đokovićevo prisustvo na Australian Openu, osiguran je nezaboravan spektakl, što je potaknulo turnir da iskoristi drugu snimku kako bi prikazao kompilaciju najznamenitijih trenutaka iz svoje bogate povijesti. Naoružan znanjem o svom ovogodišnjem putovanju prema željenom trofeju, Novak se sada može u potpunosti koncentrirati na stvaranje novih uspomena koje će odjekivati ​​ne samo u njemu nego iu očaranoj publici u Melbourneu.