Jedna od renomiranih srpskih glumica je Sloboda Mićalović. Pored ogromnog talenta krasi je i nestvarna ljepota i mnogi je smatraju jednom od najzanosnijih žena u filmskoj industriji. Sloboda pazi na svoj izgled a sa medijima je u jednom intervjuu podijelila i neke svoje tajne. 

 

  • Rođena 21. avgusta 1984. godine u Leskovcu, drugo je dete svojih roditelja Milice i Dragana. Milica radi kao frizer, dok je Dragan glumac Narodnog pozorišta u Leskovcu. Glumica je i Slobodina mlađa sestra Dragana Mićalović, a kao menadžerka briljira njena starija sestra Mirjana. Sloboda je udata za poznatog glumca Vojina Ćetkovića. Njen otac Dragan dao joj je neobično ime, inspirisan učešćem u monodrami posvećenoj herojskoj Ivi Loli Ribar, čija se verenica zvala Sloboda.

U početku je glumica više voljela da se zove Boba, ali njena naklonost prema imenjakinji porasla je kada je pročitala pismo koje je napisao sam junak. Kao i svako dijete, Sloboda je bila strastveni obožavatelj emisija koje je vodio Branko Kockica, a sa sedam godina imala je priliku da ga upozna. Njen izgled uvijek izaziva lavinu komentara, naravno u najboljem svjetlu. Mnoge zanima kako zapravo Sloboda Mićalović održava svoju liniju i kako uvijek izgleda jako mlado.

 

Predstavljajući se kao novinarka, napravila je intervju sa glumcem koji je pohvalio njene talente. Godine 1989. upisala je nižu muzičku školu i bavila se plesom i sportom u slobodno vrijeme. Sa očiglednim muzičkim sklonostima pridružila se i uspešno završila studije u renomiranoj Srednjoj muzičkoj školi “Stanislav Binički”. Ipak, strast prema glumi odvela ju je u Beograd, gde je sa ocem otputovala posle bombardovanja 1999. godine da bi polagala prijemni ispit za Fakultet dramskih umetnosti.

Kako bi podržao njenu nepokolebljivu odlučnost, njen otac je odlučio da je prati na 12-satnom putu vozom. Zbog velikih oštećenja na pruzi i uništenja mostova i puteva, nije bilo dostupnih autobuskih linija. Na kraju je uspješno položila početni ispit i dobila prijem u cijenjenu klasu profesora Predraga Bajčetića i Anite Mančić.

Privikavanje na život u užurbanom gradu bez svoje porodice pokazalo se u početku prilično izazovnim. Bilo je trenutaka kada je razmišljala da sve napusti i vrati se kući. Osećajući njenu unutrašnju nemir, njena učiteljica je smislila plan kako da propusti sve autobuse i tako neće moći da prisustvuje maturskoj večeri u Leskovcu.

Ovaj postupak, iako ju je naljutio, na kraju ju je spriječio da ode. Uprkos teškom početku, utehu je našla u životu kao podstanar uz svog najbližeg prijatelja Zorana Bečića. Dame se često raspituju koja je tajna vitke građe Slobode Mićalović, koja mnogima služi kao idealan uzor i predstavlja oličenje savršene žene.

Iako je u četrdesetim godinama i majka je dve dvanaestogodišnje devojčice, glumica ponosno održava besprekornu građu. To se može pripisati njenom aktivnom načinu života, redovnom bavljenju sportom i pridržavanju specijalizirane prehrane.

Usklađujući svoje profesionalne obaveze, koje uključuju i rad pred kamerama i pozorišni rad, Slobodi Mićalović povremeno je teško sjesti i uživati ​​u ručku sa svojom porodicom. Međutim, ona to nadoknađuje odabirom hranljivih i izbalansiranih obroka za poneti koje priprema nutricionista iz Novog.

Voda od breze, jedinstvena i prirodno čista tečnost koja se ekstrahuje iz stabala breze tokom ranog proleća, igra ključnu ulogu u njenom režimu. Naime, brezova voda se ističe kao jedan od retkih biljnih proizvoda koji efikasno stimulišu i jetru i bubrege, organe odgovorne za detoksikaciju organizma.

Ovaj prirodni dar pomaže detoksikaciju, ubrzava metabolizam i potiče čišćenje kože. Na Instagram profilu kompanije za dostavu obroka koja opslužuje Slobodu možete pronaći vrijedne savjete, uključujući savjete kako njihovi proizvodi čiste, obnavljaju, osvježavaju i okrepljuju organizam.