Biljana i Aca Jevtović već godinama važe za najskladniji bračni par na našoj estradi, koji je prošao razne prepreke, ali su ipak ostali zajedno. Imaju i sina s kojim nastoje što više vremena da provedu te da uživaju u svakom trenutku.

Nekada su Biljana Jevtić i Aca Ilić imali nevjerojatno slične frizure. Biljana Jevtić i Aca Ilić, par poznat po izuzetnom skladu na sceni i besprijekornoj reputaciji, u sretnom su braku već 38 godina bez ikakvih skandala. Aca je jednom prilikom priznao da, kao i svaki drugi muškarac, može cijeniti ljepotu drugih žena i na trenutak se pozabaviti razmišljanjima o tome kako bi bilo biti s njima.

Međutim, brzo shvaća ogromnu vrijednost svoje veze s Biljanom i shvaća da nijedna druga žena ne bi mogla opravdati ugrožavanje dragocjene veze koju dijele. Acin neodoljivi šarm osvojio je i zanosnu pjevačicu koja je plijenila pažnju mnogih muškaraca. Ipak, na kraju je odabrala njega, zapečativši njihovu sudbinu odlučnim DA. Bilja je jednom prigodom ponosno ispričala kako smo mi bili pioniri otvorenog obilježavanja vjenčanja bez ikakve tajne.

Prije toga je postojalo mišljenje da pjevači, bilo muškarci ili žene, koji imaju obožavatelje, trebaju skrivati ​​svoje partnere kako bi sačuvali svoju popularnost. Međutim, takve nam brige nisu ni padale na pamet. Umjesto toga, s veseljem smo okupili naše najmilije i organizirali autentično srpsko vjenčanje, poštujući sve tradicionalne običaje. Veličanstvena svadba, koju su uveličali brojni ugledni pojedinci, održana je u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom gradu, dok je vjeridba proslavljena u Biljaninom selu Grejači, nedaleko Niša.

Vjenčanje Bilje i Ace ovjekovječeno je brojnim fotografijama koje su podijelile na društvenim mrežama, a jedna je posebno privukla pažnju svih. Na ovoj fotografiji mladenci su jedini fokus, a vidljivo je da oboje imaju iste frizure. Nadalje, pjevačičina vjenčanica ima bezvremensku privlačnost i lako bi se s veseljem nosila iu današnje vrijeme. Bogoljub, Acin otac, bio je izuzetan pojedinac.

  • Rekli su mi da bi mu bila čast da Aca ponese njihovo prezime i jako sam se divio toj odluci. Nikada me ne prestane zabavljati kada naiđem na zabavne incidente tijekom rutinskih zaustavljanja prometa. Policajci prvo bacaju pogled na moju vozačku dozvolu na kojoj piše Biljana Ilić. Međutim, kada su me ugledali, prasnuli su u smeh i uzviknuli: “A, pa to ste vi, gospođo Jevtić”, ispričala je pevačica u intervjuu za Hello magazin. Biljana Jevtić i Aca Ilić prepoznati su kao jedan od najskladnijih parova pop glazbene industrije.

Njihov zajednički život dug više od trideset godina bio je lišen ružnih ili zadivljujućih glasina koje okružuju njihovu vezu. Zadržavajući pristojno i suzdržano držanje u javnosti, Aca i Bilja uspješno su zaštitili svoj privatni život od znatiželjnih očiju medija. Zajedničkom diskrecijom i samonametnutim smjernicama uspjeli su prikriti sva bračna pitanja koja su se s vremenom pojavila.

Unatoč suočavanju s višestrukim prijetnjama odvajanja, par je ustrajao u ranim izazovima, ostavljajući trajan dojam na oboje. Na pitanje medija, glazbenik je pojasnio o čemu se točno radi. U mraznom mjesecu siječnju 1986. započelo je naše putovanje radosti. Ogrnuta raskošnom bundom stigla je iz Amerike i unijela toplinu u naše živote. No, postojala je prepreka s kojom smo se morali suočiti – moj odlazak u vojsku. Svladavanje ovih izazova nije bilo lako, ali izašli smo kao pobjednici. Jako sam ponosan na svoju nepokolebljivu intuiciju, jer me dovela do žene s kojom bih mogao podijeliti cijeli život. Aca je izrazio svoje nepokolebljivo uvjerenje da je čvrst temelj koji su postavili u ranim fazama njihove veze i braka služio kao nepokolebljiv stup, neotporan na bilo kakva iskušenja koja su im dolazila na put.