Nakon samo dvije godine braka Ivana Španović i Marko Vuleta nedavno su javno objavili odluku o razvodu i potaknuli mnoga nagađanja o razlozima prekida njihove veze. Kroz zagonetnu objavu na Instagramu, Marko je suptilno izrazio svoje nezadovoljstvo  činjenicom da je Ivani njena karijera prioritet nad njihovom obitelji od ranih dana njihova braka. Ovakav osjećaj dodatno su potvrdili bliski prijatelji para koji su to potvrdili medijima.

Ivana je u međuvremenu najavila i da će ova godina možda biti i posljednja kada su u pitanju takmičenja ali da li će tako zaista i biti ostaje da se vidi. Ona i dalje predano trenira i u teretani je svaki dan.

Prema izvoru “Blica”, vjeruje se da je Marko želio dodatno privatno vrijeme sa svojom suprugom, dok se Ivanin, budući da je profesionalna sportašica, stil života koji se vrti oko treninga, što se vidjelo od samog početka. Ako je Marko očekivao da će se stvari promijeniti tijekom dvije godine, možda se činilo kao dugo razdoblje; ipak je trebao biti svjestan Ivanine karijere. Izvor izražava optimizam i punu nade za potencijalno pomirenje.

Nakon božićnih blagdana i Nove godine, Ivana nije gubila vrijeme na odlazak u teretanu i intenziviranje režima treninga, a sve u potrazi za novim ciljevima i težnjama. Čak je podijelila i fotografiju koja dokumentira njezinu predanost svom fitness putu. No, bilo je i onih koji su ovu objavu doživjeli kao namjernu provokaciju prema bivšem supružniku, što ukazuje na to da njezini prioriteti ostaju nepromijenjeni te da ostaje posvećena svojoj karijeri, unatoč krahu njihove ljubavne veze.