Izabranica Saška Veselinov postala je supruga Đorđa Đokovića na velikom slavlju koje je trajalo dva dana. Svečanosti su bile ekstravagantne i ispunjene veseljem, o čemu svjedoče zadivljujući video zapisi koji su kružili raznim platformama društvenih medija. Novopečeni bračni par zračio je čistom srećom, a Đoletovo oduševljenje pored Saške bilo je vidljivo svima. Svoju ljubav su krunisali rođenjem sina Aleksandra i danas uživaju u Dubaiju. Ipak, još jedna duboka ljubav ostavila je neizbrisiv trag u njegovom životu.

U razdoblju od šest godina, mlađi brat Novaka Đokovića i dvije godine mlađa Tijana Ralić bili su u ljubavnoj vezi. Unatoč početnom optimizmu vezanom uz njihovo vjenčanje, par se naposljetku odlučio rastati zbog izazova koje nosi njihova zemljopisna razdvojenost. Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe karijeru gradio u Beogradu. Njihova ljubavna priča završila je prije tri godine, no Tijana je tek nedavno progovorila o raskidu njihove veze.

Tijekom sesije pitanja i odgovora na Instagramu, jedan od njezinih pratitelja raspitivao se o njezinoj prošloj vezi, konkretno je li njezin bivši partner želio brak, što je na kraju dovelo do njihovog prekida. Tijana je u pisanom odgovoru priznala da, iako ne dijeli istu želju kao on, to nije bio jedini razlog njezine odluke da prekine njihovu vezu. Zatim je nastavila odgovarati na upite u vezi s prekidom. Tijana je iskreno odgovorila na upit „Da li je izazovno prekinuti vezu dugu šest godina? Molim vas da mi ne postavljate pitanja. Situacija u kojoj sam se našla bila je nevjerojatno izazovna jer sam se nadao da će se stvari popraviti. Međutim, kada dođete do točke u kojoj ste nadmašili osobu i odnos u cjelini, uzaludno je predviđati bilo kakve pozitivne promjene. Najbolje je prekinuti veze bez odlaganja. Svako odugovlačenje situacije samo pogoršava poteškoće za obje uključene strane. Bile su to zaključne riječi bivše djevojke Đorđa Đokovića.

Tijana nije odlučila javno objavljivati ​​svoju zajednicu s Đorđem Đokovićem, ali je na Instagramu podijelila slike koje svjedoče o njenom uživanju. Naime, fotografirala se u zadivljujućoj zelenoj haljini, a na račun svog dotjeranog izgleda dobila je brojne komplimente.