Aleksandra Prijović je krajem prošle godine i početkom ove postigla ono što nikome nije pošlo za rukom još od vremena Lepe Brene i JugoslavijE. Naime mlada pjevačica je izazvala pravu pomamau na svojim nastupima u regiji. Debitujući na veoma gledanom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, prvi put se predstavila široj publici. Danas je najpopularnija pevačica u regionu, o čemu govori njena nedavna turneja. Tokom ove turneje, uzastopno je punila najveća mesta za više uzastopnih večeri.

 

Aleksandra Prijović otvoreno priznaje da njena karijera u velikoj meri duguje uspehu posvećenosti i trudu producenta Filipa Živojinovića. Njegova ključna uloga u organizaciji njenih visoko cijenjenih koncerata širom regije ne može se precijeniti. Uz podršku supruga Aleksandre Prijović, svaki koncert je protekao besprekorno, bez ikakvih smetnji.

  • Pevačica je imala niz veoma trijumfalnih nastupa u prepunoj dvorani Spens dok je bila u Novom Sadu. Posljednji nastup je održan u nedjelju, a za to vrijeme Priju je naišao na trenutak intenzivnog intenziteta koji će sigurno ostaviti trajan utisak.

Tokom koncerta, Filip Živojinović je doživeo iznenadnu bolest i srušio se pred pevačicom, nalik na treperavu sveću koja se gasi. Nakon ovog incidenta, on je odmah prevezen na hitnu medicinsku pomoć.

Očevici su javili da su se u tom trenutku Aleksandra i Filip našli u okruženju grupe obezbeđenja. Bez odlaganja su brzo vođeni u odvojenim pravcima, pri čemu je Aleksandra odmah odvedena u svlačionicu, dok je njen suprug hitno odveden u Urgentni centar.

Kako se koncert bližio kraju, Aleksandra i Filip su u pratnji svog obezbeđenja krenuli ka izlazu. Neočekivano, Filip se srušio na zemlju, kao da ga je srušila nevidljiva sila. Obuzeta strahom i nevoljom, Aleksandra je briznula u plač  što je navelo one u blizini da brzo intervenišu tako što su ga polili vodom. Osoblje obezbeđenja je odmah odvelo Filipa u vozilo koje je čekalo, dok je Aleksandra vraćena u hodnik, verovatno da bi se brzo promenila i ponovo spojila sa suprugom.

 

Nejasno je šta se tačno dogodilo nakon toga, ostavljajući prirodu incidenta otvorenom za tumačenje. Neizvjesno je da li je to bila teška situacija ili samo posljedica Filipa koji se razbolio na vrućini. Ovaj račun je podijelio pojedinac povezan sa dvoranom Spence.

  • Posetioci Aleksandrinog koncerta, kao i posetioci drugih koncerata u istom prostoru, dosledno su prijavljivali konstantno nepovoljnu klimu koja dovodi do pojačanog oboljenja publike, ne samo Filipa.

Ni Filip ni Aleksandra nisu bili voljni da učestvuju u razgovoru na ovu temu, što ukazuje na njihovu nesreću.

 

Biografija pjevačice:

Aleksandra Prijović, rodom iz Sombora, rođena 1995. godine, odrasla je u hrvatskom gradu Belom Manastiru. Muzički dar teče u njenoj porodici, a baka i majka Borka, obe vrsne pevačice, prenose svoje talente na nju. Svoje impresivne pevačke sposobnosti pokazala je i kao mlada na raznim događajima i skupovima. Zanimljivo je da je sa samo 13 godina sarađivala sa producentskom kućom “Mega Sound” na snimanju svoje prve dve numere, a to su “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”.

Aleksandra je od svoje nepune 14 godina krenula na put zadivljivanja publike na radosnim prilikama kao što su venčanja i svečana okupljanja. Iako se svesno trudila da se kloni kafana, ipak je imala kratak boravak u establišmentu Zorice Marković. Tokom godina u srednjoj školi, dobila je fleksibilnost da povremeno pohađa nastavu i zamjenjuje ispite za redovne nastave.

U sedmoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” doživela je iskorak u karijeri i obezbedila hvale vredno treće mesto. Nakon trijumfa, predstavila je svoj debitantski singl pod nazivom “Još ću plakati za tobom” i udružila snage sa Amarom Jašarspahićem, pobjedničkim takmičarom, kako bi stvorila zadivljujući duet “Ma pusti ponos”.

  • Sledeće godine predstavila je svoju pesmu “Prekasno je za nas”, koja je naišla na pozitivan prijem kod slušalaca. Nadovezujući se na ovaj trijumf, udružila je snage sa MC Stojanom 2015. godine kako bi stvorila zadivljujući duet pod nazivom „Šta bi“.

 

Uprkos tračevima koji su kružili tabloidima o njenoj navodnoj romansi sa Amarom Jašarspahićem, nijedna strana nije potkrijepila niti opovrgla spekulacije. Aleksandra je priznala da je pažnja koju su privukli imala svoje prednosti.

Godine 2013. bila je u romantičnoj vezi sa kolegom Ljubomirom Perućicom, veza koja je izazvala poštovanje i divljenje njene porodice. Međutim, nakon dvije godine, zajednički su odlučili da prekinu vezu. Početkom 2016. godine pojavile su se spekulacije o njenoj vezi sa Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene.

Suprotno prvobitnim pretpostavkama, na kraju je otkriveno da je ona, zapravo, bila u društvu Filipa, Viktorovog posinka. Njihov prvi susret dogodio se na skupu čiji je domaćin bio Viktor, a zvanično su se upoznali kao par na svadbi Alegrovog vokala Slađe Vujičić.