Radomir Stojanović, bivši suprug Snežane Babić Sneki, figura je obavijena velom tajne jer Sneki oklijeva da priča o svojim privatnim stvarima. Sneki je bil ajako popularna pjevačica u osamdesetim i imala je veliku bazu obožavatelja. Stoga je dostupno vrlo malo informacija o njihovoj bračnoj zajednici. Na jednom od svojih koncerata imala je priliku upoznati njemačkog biznismena porijeklom iz Srbije, a oni su se tajno vjenčali 2002. godine. Nakon sedam godina trajanja braku je došao kraj, a neposredno prije razvoda suočila ju je s još jednim nemilim događajem – smrću oca.

 

Nakon što sam doživjela razarajući gubitak oca, to me je duboko pogodilo. Nakon ovog tragičnog događaja, moj život je dobio još jedan neočekivani obrat jer je moj sedmogodišnji brak došao kraju i našla sam se u razvodu. Tijekom tog vremena, Sneki, koja je uvijek zadržala svoju vjeru u ljubav, samouvjereno je izjavila da je određeno poglavlje pripovijesti završeno i da je ona uspješno napredovala. Od razvoda od Radomira Stojanovića 2009. godine, Sneka se borila da prebrodi emotivne posljedice, a nedavno je prvi put hrabro progovorila o svom iskustvu s razvodom.

 

Prevladati nezadovoljstvo u životu nije lak zadatak, ali je neophodan. Snaga i vjera u sebe bitni su na ovom putovanju. Uz podršku publike, moju muziku i snagu pjesme uspjela sam da je osvojim, kaže pjevačica u intervjuu”. Nedavno je otkrila i da ima trenutaka kada teško suspregne suze. U određenim večerima suze teku i nekontrolirano plačete. Pokušavam da se utješim, “Snežana, molim te, nemoj da plačeš”, ali suze ne prestaju.

Ipak, kroz suze je potrebno osloboditi emocije. Možda biste trebali razmisliti o tome da odvojite trenutak da se distancirate i razmislite o svojoj trenutnoj situaciji, govoreći sebi: Dosta je, dopusti mi da procijenim svoje okolnosti. Sneki je u intervjuu za Hype TV izrazila želju da pronađe rješenje koje će očuvati njezin kodeks ponašanja, održati pozitivne odnose s okolinom i sama sebi utrti put, bilo u poslu ili u ljubavi.