Izuzetan utjecaj zavidne karijere Dragana Stojkovića Pisija u srpskom nogometu ostat će zauvijek upamćen. Nepokolebljivom odlučnošću vodio je reprezentaciju do pobjede u Europskom kupu nakon dugih dvadeset i pet godina čekanja. Uz iznimne sportske uspjehe može se pohvaliti i dugotrajnim brakom s gracioznom i profinjenom Snežanom. Njihova ljubav trajala je desetljećima, a zajedno su podigli troje voljene djece. Sada i sami odrasli, njihove kćeri su cijenjenog trenera blagoslovile unucima.

Kako se 2023. godina bliži kraju i počinje nova godina, Piksijeva izvanredna postignuća u sportu neće biti jedini odlučujući aspekt njegove ostavštine. Jednako su značajni i dragi trenuci koje je stvorio sa svojom obitelji. Dodatnu sreću veseli i vijest da Pixijeva voljena partnerica Anja Valnete čeka njihovo četvrto dijete. U međuvremenu, bivši nogometaš željno iščekuje dolazak svog petog unuka. Anja, zanosna brineta, udana je za reli vozača Huga Valentea i već je ponosna majka triju preslatkih djevojčica: Indije Rose, Kasie Ginze i Aleksije Saskie. Iščekivanje raste dok iščekuju dolazak svog najnovijeg paketa radosti. Dijeleći radosnu vijest na raznim društvenim mrežama, osvojili su svoje pratitelje zadivljujućim fotografijama. Anja, odjevena u nježnu plavu haljinu, hipnotizirala je promatrače i pustila ih da nagađaju o spolu njihovog nerođenog djeteta. No, blistava buduća majka spol je odlučila zadržati u tajnosti, što je dodatno pojačalo uzbuđenje oko skorog dolaska.

Ćerke Stojković doživele su neizmernu radost i postigle veliki uspeh u braku i kao majke. Anya, mlađa kći, uporno je plijenila pažnju domaćih i stranih medija, a njezino je vjenčanje dobilo široku pozornost. Trenutno živi u Londonu sa suprugom Hugom Valenteom i njihovo troje djece, Anja stanuje u raskošnoj vili koju joj je darovao otac. Anja često dijeli fotografije koje jasno dočaravaju njezin blaženi brak. Na iznenađenje svih, par je nedavno objavio dolazak svog četvrtog djeteta. Anja Valente slovi za zanosnu javnu osobu, a njezino ekstravagantno vjenčanje s vozačem relija privuklo je pozornost ne samo domaćih već i svjetskih medija.

Pixijeva kći u tri je odvojene prilike izrazila nepokolebljivo obožavanje svog odabranog partnera. Službeno su se vjenčali na intimnoj ceremoniji u Parizu tijekom veljače 2018., učvrstivši svoju obvezu zvučnom izjavom. Njihovo drugo vjenčanje bilo je grandiozno, održano u slikovitom gradu Antibesu u južnoj Francuskoj. Za smještaj cijenjenih gostiju par je rezervisao luksuzni hotel, a pred kraj večeri vatromet koji ostavlja bez daha obasjao je prekrasnu Azurnu obalu, prenosi Zafetna.rs. Par se osjećao počašćenim kada su njihove fotografije s vjenčanja predstavljene u tiskanom izdanju japanskog Voguea. Anja je izgledala zadivljujuće u vjenčanici renomirane modne kuće “Elie Saab”.

Par je izmijenio zavjete u beogradskoj katedrali nakon dvije ceremonije održane u Francuskoj. Njima u čast potom je priređeno veselo slavlje u restoranu na Kalemegdanu, gdje su im se pridružile brojne zvanice. O ekstravagantnom vjenčanju pričalo se mjesecima, a renomirani japanski časopis “Vogue” izazvao je pozornost kada je objavio prilog o glamuroznom događaju. Stojković je otvoreno izrazio zadovoljstvo Anjinim izborom partnera, ne pokušavajući da prikrije svoje zadovoljstvo. Uvijek sam poštivao Anjinu autonomiju u odabiru životnog partnera jer je to duboko osobna odluka svakoga. Bez obzira na okolnosti, svim srcem sam je podržavala od samog početka, kao što ću i uvijek. Kad sam prvi put upoznao Huga, odmah me očaralo njegovo sportsko iskustvo, odrastanje u uglednoj obitelji i njegovo razumijevanje zahtjevnog načina života zaljubljenika u sport, koji zahtijeva ogromnu predanost i trening. Štoviše, posjeduje besprijekorne manire, solidno obrazovanje, smireno držanje, a njegova naklonost prema Anji je neosporna.

Za razliku od javnosti poznate sestre Andree, njezin osobni život ostaje obavijen velom misterija. Rođena u Francuskoj, tamo je stekla osnovno i srednje obrazovanje prije nego što se posvetila modnom dizajnu u Londonu i Parizu. Osim toga, magistrirala je povijest umjetnosti u New Yorku i trenutno radi u modnoj industriji. Unatoč njezinoj slavi, detalji o njezinim romantičnim vezama su rijetki, osim braka s Mette Jerkencz i njihove kćeri Sienne.

Draganov sin proveo je mnogo godina putujući između Sjedinjenih Država i Engleske. Marcova posvećenost obrazovanju omogućila mu je da uspješno završi studij menadžmenta na prestižnom londonskom sveučilištu. Njegova ljubav prema putovanju svijetom očita je kroz njegove zadivljujuće Instagram fotografije s egzotičnih destinacija. Uz strast za istraživanjem svijeta, uživa u luksuznim automobilima i uživa u čaši vina. Nadalje, njegova značajna postignuća u raznim poslovnim pothvatima prikupila su nepokolebljivu podršku njegovih obožavatelja.