Iako se ovaj “test” nekima može učiniti glupim, on zapravo otkriva mnoštvo informacija o vama, a sve to dok vi ostajete blaženo nesvjesni. Kada ste uključeni u razgovor, način na koji nesvjesno formirate šaku može prenijeti poruku osobi s kojom razgovarate, a postoje tri različite metode za to.

  • Vaša šaka bude sličila slici prikazanoj u koraku 1, Vaš intelekt je oštar i vaša elokvencija je izvrsna, ali tračak plašljivosti vas sprječava da u potpunosti pokažete ove osobine. Posljedično, često vas doživljavaju kao rezervirane i neodgovarajuće. Vaša posvećenost detaljima je izuzetna, a vaša predanost savršenstvu često rezultira unutarnjim nemirom. Međutim, vi posjedujete istančan osjećaj zapažanja i nastojite održati osjećaj unutarnje ravnoteže.

Osobe koje su vam u neposrednoj blizini osjećaju veliku udobnost. S vremena na vrijeme spoznaja da ne možete bez napora uspostaviti veze, neprimjetno se integrirati u nove grupe i postati život zabave može izazvati ogromnu tugu. Međutim, nema potrebe razmišljati o tome, jer će jednostavna prilagodba prema prilagodljivosti i ljubaznosti brzo promijeniti percepciju ljudi o vama, a oni koji su nekoć oklijevali prići vam brzo će promijeniti svoj stav.

 

  • U slučaju da vaša šaka ima nevjerojatnu sličnost s prikazom koji odgovara serijskom broju 2: Vaša sposobnost povezivanja s drugima je izuzetna, privlačeći raznoliku publiku u svoju prisutnost. Vaši prijatelji jako cijene vašu iskrenost i brzo razmišljanje. Vaše samopouzdanje je nepokolebljivo, odražavajući snažan osjećaj vlastite vrijednosti. Vaše vještine vođenja visoko su cijenjene među vašim vršnjacima i kolegama, kako u društvenim krugovima tako iu profesionalnim okruženjima.

Unatoč tome, strah od iskustva neuspjeha sprječava vas u poduzimanju hrabrih akcija jer potencijalne posljedice neuspjeha mogu imati štetan utjecaj na vaše samopoštovanje. Često su potrebni i ohrabrenje i pohvala. Situacija nije tako strašna kako se možda čini. Ključno je zadržati vjeru u sebe, čak i u nedostatku priznanja svojih talenata. Vrlo je vjerojatno da oni oko vas mogu gajiti osjećaje zavisti prema vašim postignućima.

 

  • Zaključno, ako vaša šaka ima sličnost sa slikom koja odgovara rednom broju 3: Vaša je sklonost pomoći onima u vašoj blizini, čak i ako to znači da sebi stvarate neugodnosti. Posjedujete neutaživu žeđ za svježim znanjem i iskustvima, zračite bezgraničnom energijom dok pokazujete dašak nestrpljenja.

Pojedinci kao što ste vi često su označeni kao avanturisti i neustrašivi, no jednako je važno uzeti u obzir učestalost kojom vam je potrebna zaštita i pomoć. Vaše blagostanje ovisi o tome da budete priznati i prihvaćeni, jer se često susrećete s pojedincima koji iskorištavaju vašu dobronamjernost.

  • Ipak, vaša nepokolebljiva unutarnja snaga sprječava vas da ugrozite sebe i napustite druge. Iako ostajete postojani u zaštiti i podršci onima koji se oslanjaju na vašu plemenitost, očito je da ste postali malo oprezniji.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here