Pjevačica Jelena Tomašević  i glumac Ivan Bosiiljčić u skladnom su braku više od decenije a kao kruna njihove ljubavi je došla na svijet i kćerka Nina. Ivan pored glumačkog talenta ima i onaj za pjevanje što je nedavno i pokazao.

Završetak četvrtog Banjaluka Festa obilježen je zadivljujućim koncertom “Simfonija za parove”, koji je prikazao debitantski zajednički nastup Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića u njihovim sjajnim karijerama, uz pratnju cijenjenog Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike  Srpske.

Stjepan Hauser, priznati svjetski virtuoz, imao je čast da otvori Banja Luka fest druge večeri, gdje je uz Bregovića, Alena i Tifa upriličeno obilježavanje jubileja “Bijelog dugmeta”, koje obilježava pedeset godina. Za kraj ovog cijenjenog glazbenog događaja, Jelena i Ivan imali su privilegiju nastupiti na završnoj točki.

Koncert u Banjoj Luci pružio je zadivljujući prikaz neizmjernog talenta koji posjeduju ova dva umjetnika, kako u njihovim izvanrednim glazbenim sposobnostima tako iu vizualno zapanjujućim izvedbama. Na početku večeri, Jelena Tomašević osvojila je publiku svojim očaravajućim izvedbama pjesama “Panta rei”, “Jutro”, “Ime moje”, “Košava” i “Oro”.

Vrhunac večeri dogodio se kada joj se suprug, Ivan Bosiljčić, pridružio na pozornici nakon njezine fantastične izvedbe pjesme “Golden Day”. Segment noći koji mu je pripadao odisao je očaravajućim spojem poetičnih stihova i melodičnih napjeva koji razbuktavaju dubinu bića. Melodije “Dušo moja”, “Žute duje” i “Pukni zoro” ljupko su odzvanjale zrakom osvajajući publiku.

  • Kako je večer dosegla vrhunac, Jelena je krasila pozornicu, pridruživši mu se u očaravajućem duetu “Princeza”, “To je bila ljubav” i “Nije volta”. Skladna suradnja ostavila je upečatljiv dojam na sve prisutne.

Odlazeći s pozornice uz more pljeska i oduševljenih ovacija publike, slavnoj pjevačici i našem cijenjenom glumcu odano je priznanje za neizmjernu ljubav koju su ulili u svoj koncertni nastup.Sa preko 15.000 posjetitelja, četvrti Banja Luka Fest privukao je značajan broj posjetitelja, a organizatori već pripremaju uzbudljiv program za narednu godinu.

 

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, koji vrijede za jedan od najobožavanijih parova, iznimno su cijenjeni zbog svoje iznimne kompatibilnosti. Ipak, trebalo je neko vrijeme da Ivan Bosiljčić shvati da je njegova ljubav s Jelenom trebala trajati cijeli život. Nakon godinu dana veze, par je napravio kratku pauzu tijekom koje se Ivan otisnuo na romantično putovanje s talentiranom balerinom Lidijom Novaković.

Susret Lidije i Ivana zahvaljuje se njihovom angažmanu u kazališnoj predstavi pod nazivom “Cigani lete u nebo”. Ivan je preuzeo glavnu ulogu u predstavi, dok je Lidija svojim talentom pridonijela kao graciozna balerina u baletnom ansamblu. Lidijino podrijetlo seže u Pančevo, gdje je završila osnovno baletno obrazovanje, prije nego što je svoje vještine usavršila kroz profesionalno usavršavanje u glavnom gradu Srbije.

Nekoliko mjeseci Ivan i Lidia skrivali su svoju ljubav, no na kraju je njihova veza naglo prekinuta. Ivan je nakon toga obnovio svoju romansu s Jelenom, koja je dovela do njihovog vjenčanja 2011. godine. Vrhunac njihove ljubavne priče stigao je rođenjem kćeri Nine. Prije više od deset godina dogodila se situacija koja je rezultirala razdvajanjem Ivana i mene usred intenzivnog medijskog praćenja.

Svaki pojedinac je imao svoj narativ, svoje viđenje stvari, raspravljajući o prednostima i nedostacima naše odluke, kako je Tomašević rekao jednom prilikom. Za to vrijeme telefonom mi se javio moj bliski suputnik i kolega Sergej Ćetković i podijelio neke uzbudljive vijesti. Izrazio je: “Skladao sam pjesmu posebno za tebe.” S velikim iščekivanjem, nastavio je izvoditi iskrenu melodiju pod naslovom “Čeznem za povratkom moje voljene.

Čvrsto izjavljujem da je to potpuno nemoguće i pevam mu serenadu iskrenim riječima: “Čeznem za tvojim povratkom na moju stranu”. Ako me okolnosti učine oskudnim, suzdržat ću se od pjevanja ove posebne melodije. I kako je vrijeme prolazilo, otprilike dvije godine, milošću Božjom, Ivan i ja smo uspjeli popraviti naš odnos.

Jednom sam mu u razgovoru predložio: “Dopusti mi da izvedem skladbu koju je Sergej napravio posebno za mene, djelo koje tek trebam otpjevati.” Ivanov odgovor nakon što je čuo pjesmu bila je čista radost. “Ovo je doista rajski! Zašto to niste snimili?” – uzviknula je pjevačica tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji “Kec na eljež” na TV K1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here