Skoro svaki dan imamo vijest o novom razvodu a doaćoj estradnoj sceni ali je sasvim sigurno najveći šok izazvao raspad braka flok pjevačice Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića. Njih dvoje su izgledali kao idiličan par iz bajke pa su čak živjeli i u pravom dvorcu nadomak Beča.

Nakon četvrt veka braka, renomirani austrijski preduzetnik Toni Bijelić i eminentna pevačica na Balkanu Dragana Mirković odlučili su da se rastanu. Iako je pažnja prvenstveno usmjerena na muke Dragane Mirković, važno je priznati da je Toni Bijelić svesrdno prihvatio život sa ogromnim žarom nakon raspada njihove bračne zajednice.

Bivši suprug Dragane Mirković, kako je pisala tamošnja štampa, nedavno je zajedno sa svojim pratiocima uživala u noćnom izlasku u jednom bečkom klubu. Ovo okupljanje dio je niza društvenih događaja, uključujući i prethodni večer održan u predsjedničkoj rezidenciji u Zagrebu.

Čini se da mu se potpuno sviđa romantična veza koja je privukla pažnju medija, posebno zbog primjetne razlike u godinama s njegovom partnericom. Čini se da mu je ova novopronađena ljubav udahnula novi život, omogućivši mu da svim srcem prigrli neopterećeno postojanje jednog čovjeka.

 

Nakon živahnog okupljanja u Beču, Toni se odmah okrenuo svom Instagram nalogu kako bi svoje pratioce obavijestio o svojoj trenutnoj lokaciji, koja je zadivljujući grad Monte Carlo, poznat po svojoj ekstravagantnoj privlačnosti u kojoj i dalje uživa.

Uprkos izazovima sa kojima se susrela tokom ovog perioda, Dragana Mirković ostaje posvećena svojim filantropskim poduhvatima, a njeni sin Marko i ćerka Manuela su joj nepokolebljivi podržavaoci.

  • Široj javnosti nije poznata porodica Tonija Bijelića. Baveći se nizom poduhvata, uključujući automobilsku, građevinsku i televizijsku, budući bivši suprug Dragane Mirković stekao je značajno bogatstvo u Austriji.

Uprkos stalnoj fascinaciji svojim bogatstvom, on ga retko pokazuje otvoreno. Od kada je Dragana Mirković objavila svoje planove za razvod, brojni pojedinci željno prate svaki Tonijev postupak.

 

Na osnovu izveštaja, navodi se da je navodno posetio dvorac Ebenfurt sa namerom da se pomiri sa Draganom. Međutim, Bijelić je odlučio da ne ponudi svoju stranu priče. Nedavno je na društvenim mrežama objavio fotografiju svoje nećakinje i popratio je iskrenom rođendanskom čestitkom: „Želim vam srećan rođendan i šaljem sve najbolje želje, vaš dragi ujak Toni.

Neočekivana odluka koju je donela Dragana da podnese zahtev za razvod ostavila je šok u javnosti, služeći kao oštar podsetnik na njeno iznenađujuće otkriće.

U nastojanju da očuvam transparentnost i poštenje prema javnosti, osjećam se primoranom da se danas pozabavim ličnim pitanjem. Nažalost, moram da objavim svoj izbor da pokrenem brakorazvodni postupak. Sa velikom tugom konstatujem postepeno pogoršanje mog odnosa s Tonijem, što je rezultiralo tri godine odvojenog života u odvojenim rezidencijama.

  • Uprkos neospornim razlikama koje su nastale među nama, marljivo sam nastojao, oslanjajući se na svoje vaspitanje i duboku brigu za dobrobit moje porodice, da sačuvam vezu koju smo nekada njegovali.

Tokom vremena, primijetio sam rastuću podjelu među nama i došao do spoznaje da ustrajavanjem u vezi koja je odavno prestala funkcionirati, nanosimo sve veću štetu našim voljenima. Prekid našeg braka je u skladu s mojim osnovnim vrijednostima i cjelokupnim životnim stilom, a ja sam u potpunosti posvećen svojoj porodici i publici.

Zauvijek ću cijeniti Tonija kao oca moje djece i kao nekoga s kim sam dijelio nebrojene izuzetne godine. Kako se navodi, Toni se prošle godine preselio i sada živi u Hrvatskoj, točnije u Opatiji, gdje je stekao raskošnu vilu i tamo provodi dane.

Iznenađujućim preokretom događaja, Toni je zaprepastio sve objavivši snimak svoje posete dvorcu u Beču, gde Dragana i njena deca, Marko i Manuela, trenutno borave.Prava svrha njegovog dolaska, kao i da li namerava da popravi vezu sa Draganom, uskoro će postati očigledna.