Darko Lazić i njegova supruga Katarina dijele blaženu zajednicu, često dijeleći zabavne videe koji dočaravaju srž njihove svakodnevice. Pjevač se ponovno oglasio na svom Instagram profilu kako bi podijelio poseban trenutak u kojem se vidi kako uči Katarinu umijeću vožnje motocikla. Lazić je, preuzimajući ulogu instruktora vožnje, svoju suprugu vodio isključivo u krugu njihovog dvorišta. S entuzijazmom ju je podučavao umijeću vožnje, upućujući joj riječi ohrabrenja dok je ona oprezno upravljala njegovim moćnim vozilom.

  • Čini se da su Darko i Kaća u potpunosti uživali u ovom iskustvu, a popratni video u nastavku zorno dočarava srž njihove vesele avanture. Unatoč tome što mu je više puta oduzeta vozačka dozvola, pjevač je nastavio prkositi propisima i upravljati vozilom. Darko Lazić, proslavljeni srpski folk pjevač, odnio je pobjedu u četvrtom dijelu glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Rođen je u općini Pećinci, koja se nalazi u Sremskom okrugu, 13. listopada 1991. godine. Trenutno živi i profesionalno se bavi u Beogradu. U svojim ranim godinama Darko je živio u Brestaču uz majku Branku, pokojnog oca Milana, mlađeg brata Dragana, baku Milku i djeda Živka. Proveli su osam godina u Nizozemskoj, gdje je Darko završio osnovno obrazovanje, a zatim su se vratili u njihov rodni grad.

Darko se u početku bavio frizerstvom, ali ga je pobjeda u “Zvezdama Granda” usmjerila na glazbeni put. Glazbeni talent naslijedio je od oca poznatog harmonikaša. Dok njegov brat također posjeduje glazbene sposobnosti i učestvovao je u “Zvezdama Granda” 2013. godine, on nije krenuo Darkovim stopama. Kako je Darko stjecao slavu, povezivali su ga s raznim javnim osobama, među kojima je i pjevačica Dunja Ilić, koja je istaknula da je njihov odnos ostao platonski.

  • Miljana Kulić, učesnica rijalitija “Parovi”, aktivno je progonila Darka, pa je čak išla u njegovo selo u potrazi za njim kada joj on nije odgovorio. U veljači 2013. godine Darko se zabavlja sa šest godina starijom pjevačicom i voditeljicom Anom Sević. Darko ima duboku strast prema sportskim automobilima i motociklima. Zajedno s kompanjonom posvetio je svoje vrijeme u garaži konstruiranju quad bicikla, uloživši u projekt ukupno 1000 eura. Nažalost, izvodeći smjele manevre, Darko je u Brestachu doživio pad s motocikla koji je zadobio ozljedu ramena. Tijekom boravka u bolnici, medicinski stručnjak mu je na rame pričvrstio šipku koju je morao nositi mjesec dana.

Osim strojarskog bavljenja, Darko posjeduje kulinarski njuh i može se pohvaliti bogatim repertoarom jela koja zna pripremiti. Unatoč kratkotrajnoj borbi s viškom kilograma, Darko s velikim užitkom uživa u raznim kulinarskim delicijama. Njegovo tijelo ukrašeno je s nekoliko tetovaža, uključujući sliku Jokera, datume rođenja njegove kćeri i supruge i razne druge značajne simbole. Još u srpnju 2012. Darko se našao umiješan u fizički obračun u Budvi. Povod tučnjave bila je djevojka koja se zatekla s njegovim bratom.

  • Nažalost, Darko je tijekom incidenta zadobio ozljede, a oštećeno je i njegovo vozilo. Pomaknuvši se u travanj 2013., oglasila se Jasmina Sever, žena koja je bila u vezi s Darkovim ocem Milanom, tvrdeći da je rodila kćer Gordanu. Darko, međutim, nije htio priznati niti preuzeti odgovornost za dijete. Kako bi se riješio problem, i Darko i Milan su bili podvrgnuti DNK testiranju, što je kasnije otkriveno u emisiji “DNK” na televiziji “Pink”. Rezultati su bili negativni, što je pokazalo da Darko nije otac. Nekoliko mjeseci kasnije Milan je doživio moždani udar, ali se srećom uspio uspješno oporaviti. U 2015. godini dogodio se još jedan Darkov incident, ovoga puta na proslavi domaćeg kluba FK Brestač. Tijekom događaja Darko se fizički obračunao, pa čak i razbijao boce o zid, zbog čega je oštećen za 100.000 dinara.

Darko je, međutim, te dojave odbacio kao djelo pojedinaca koji su prema njemu gajili ljubomoru. Konačno, 2017. Darkov razvod od supruge postao je udarna tema u tabloidima. Kružile su glasine da mu je supruga bila nevjerna s kolegom Acom Lukasom. Pjevač je bez ikakve dvojbe samouvjereno iskazao svoje nepokolebljivo povjerenje u Anu, čvrsto uvjeren da mu je netko od kolega isplanirao narušavanje ugleda. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije pojavila se fotografija na kojoj se vidi Darko kako se razigrano ljubi s drugim muškarcem. Brzo je to odbacio kao pijanu šalu između bliskih prijatelja.

  • Nažalost, njegove borbe s alkoholom su se nastavile, što je dovelo do žalosnog incidenta u kojem se onesvijestio na bratovom vjenčanju i morao se podvrgnuti ispiranju želuca. U studenom 2017. Darko je bio na svadbi kolege Nebojše Vojvodića, ali ga je zbog pretjeranog opijanja u hotelsku sobu otpratio zabrinuti prijatelj. U naletu bijesa napravio je veliku štetu u sobi, zbog čega su ga prijatelji prevezli u Beograd, dok je mladoženja molio vlasnika hotela da ne miješa nadležne. Samo nekoliko dana kasnije, Darko se zatekao kako pod utjecajem nastupa na svadbi, zbog čega ga je mladoženja na silu udaljio iz prostorije. Konačno, u prosincu 2017.

Darko je napravio značajnu kupnju, nabavivši automobil Škoda Superb od bivšeg policijskog generala specijaliziranog za promet. Transakcija je iznosila oko 35.000 eura. Nakon završetka nastupa mjesec dana kasnije, doživio je gotovo katastrofalnu prometnu nesreću u kojoj je njegovo vozilo ostalo u ruševinama, za dlaku izbjegavši ​​tragediju. Početkom 2018. pojavio se video koji prikazuje Darka kako udiše bijelu tvar i zatim je prstom nanosi na svoje desni.