Radiša Trajković Đani, poznati pjevač, nedavno je na svijet dočekao svoje drugo unuče. Uzbuđenje i nestrpljenje za dolazak drugog unuka Radiše Trajkovića Đanija bili su očiti i nije se trudio da ih sakrije. U bolnici “Dr Dragiša Mišović” Minja Trajković, supruga Marka, sina Đanija, nedavno je na svijet poželjela dječaka. Obitelj Trajković već je u jeku veselog slavlja, a to dokazuje i fotografija koju je podijelio ponosni otac, a na kojoj se vidi poderana košulja.

Leo je ime za dijete koje je odabralo, što je razveselilo ponosne roditelje. Vrijedi istaknuti da su Marko i Minja zavjete izmijenili u prosincu prošle godine, a radosnoj prigodi nazočila je samo njihova najbliža rodbina. Marko je izrazio svoju radosnu vijest, izjavivši da je sada ušao u carstvo očinstva i srdačno pozdravio svog novorođenog sina. S neodoljivim osjećajem ljubavi i obožavanja, proglasio je svog sina najomiljenijom osobom u cijelom svom postojanju.

Slađa, supruga folk pjevača Radiše Trajkovića Đanija, otvoreno izražava radost zbog dolaska unuke. Na današnji dan obitelj Trajković primila je novog člana u svoje okrilje, a ponosni baka i djed potaknuli su da prirede veliko slavlje. Slađa Trajković, ponosna baka, radosno najavljuje proširenje doma Trajković još jednom prinovom, izražavajući svoje uzbuđenje.

Zaista, jedinstven je osjećaj kada netko ima kćer, iako ja već imam unuku od najstarijeg sina, koji slučajno živi malo dalje. “Iako možda nisam sigurana koliko će mi to roditelji dopustiti, jedno je sigurno – sigurno ću je razmaziti, bez sumnje.” – kazla je. Kada su u pitanju običaji unuke i snahe, Slađa samouvjereno tvrdi da će ostati pri svom pristupu.

– Modernizacija se očituje u svemu ovdje. Nakon otpusta iz bolnice snaha planira peći kolače i kuhati piletinu po određenom redoslijedu. Ipak, pripremit ću ga na svoj jedinstven način. Dakle, oni koji uživaju, super, a onima koji ne uživaju, hvala im u svakom slučaju – kaže Slađa. Slađa je otkrila i kako preferira mali broj uzvanika, jer ih ne želi zatrpati niti opteretiti, s obzirom na to da u skorije vrijeme imaju još jednu proslavu. Nadalje, popratni video u tekstu daje daljnji uvid u prirodu ovog nadolazećeg događaja.