Turnejom Od istoka do zapada, mlada pjevačica Aeksandra Prijović Prija je napravila pravu pometnju u regionu. Nakon što je rasprodala tri beogradske i čak pet zagrebačkih Arena bilo je jasno da je riječ o fenomenu pa su na primjer u Hrvatskoj o njeom uspjehu raspravljali u brojnim emisijama i sa velikim brojem gostiju. Pored ovih pjevačica je rasprodala za čas i po nekoliko uzastopmih koncerata u drugim gradovima regiona a turneja još uvijek traje. 

  • Aleksandra Prijović uspješno je završila drugi dio svog planiranog niza koncerata u Rijeci. Uprkos nepredviđenim poteškoćama, talentovana pevačica je izvela zaista nezaboravan nastup. Pre koncerta, Aleksandra se suočila sa neuspehom kada je neočekivano izgubila glas nakon prvog nastupa u Rijeci.

Ova neočekivana prepreka zamalo je dovela do otkazivanja narednog koncerta. Međutim, pokazujući ogromnu odlučnost, prikupila je unutrašnju snagu da ispuni svoju posvećenost publici samo nekoliko trenutaka prije nego što je stupila na scenu.

“Imam nešto važno za podijeliti, čak i ako možda nije najprikladniji trenutak”, objavila je, stojeći na pozornici. “Dok sam se jutros probudio, shvatio sam da mi je glas potpuno nestao. Ne mogu se sjetiti kada sam se zadnji put ovako razbolio. Ipak, moram priznati da se večeras osjećam zdravije nego ikad. Želim da svi uživajte u ovom trenutku, jer ja zaista uživam u njemu s vama”, izjavila je, potaknuvši publiku da ustane na noge i aplaudira.

 

Prijovićeva je izrazila zahvalnost svima prisutnima. Tokom svog nastupa, Priya je nastavila primati ogroman prikaz cvijeća, poklona i poruka od svojih odanih obožavatelja. Večeras će biti domaćin svog trećeg koncerta u Rijeci.

Za svoje inauguraciono veče na novosadskom koncertu, Aleksandra je dala smelu modnu izjavu. Odlučila se za raskošnu haljinu jorgovana, ukrašenu prorezima sa svih strana, koja zrači raskošom. Kasnije je prešla u sofisticirano teksas odijelo, što je bila velika investicija od 15.000 eura.

 

Ipak, zadivljujući crveni ansambl je istinski oduševio publiku tokom cijelog koncerta. Osvrćući se na noć, Aleksandra je iznela svoja razmišljanja i pohvalila očaravajući nastup talentovane pevačice Barbare Bobak, koja je ulepšala binu kao gost i ostavila oduševljenje publike.

  • Po ulasku Barbare na binu nastao je haos koji je izazvao potpuni preokret. Gdje god je hodala, njeno magnetsko prisustvo izazivalo je divljenje. Njena sposobnost da očarava i njeni jedinstveni kvaliteti nikada me ne uspostave radost, i ja sam duboko zahvalan na njenom prisustvu kao mog cijenjenog gosta.

Bez sumnje, ona će osvojiti cijelu Arenu, ne ostavljajući mjesta neizvjesnosti. U trenutku kada je ova izuzetna žena stala u centar pažnje, scena je postala jasna i osvetljena. Aleksandra takođe priznaje da je svaka njena akcija izvedena sa nenadmašnom veštinom i finoćom. Prilikom odabira gostiju, dajem prednost pojedincima koje najviše cijenim.

BIOGRAFIJA:

Aleksandra Prijović, renomirana pop-folk umetnica, zauzima istaknutu poziciju jedne od najtraženijih pevačica u Srbiji. Njen uspon do slave dogodio se početkom 2010-ih kada je učestvovala u Zvezdi Granda. Aleksandra je tokom svoje uspešne karijere objavila tri albuma: „Testament“, „Zvuk tišine“ i „Devet života“ .

Izvanredno postignuće se dogodilo u oktobru 2016. godine kada je njena senzacionalna hit pjesma “Shadows” prikupila zapanjujućih milion pregleda na YouTube-u u samo 24 sata, postavljajući nacionalni rekord. Kao cenjena ličnost u Grand produkciji, Aleksandra je obožavana od strane fanova i smatra se jednom od najomiljenijih pevačica u zemlji.

Poreklom iz Sombora, ova osoba je rođena 1995. godine, a kasnije je živela u Belom Manastiru u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli pre nego što je na kraju pronašla dom u Beogradu. Još u ranim godinama njen prirodni dar za pjevanje bio je očigledan, jer je bez napora pokazivala svoj talenat na raznim društvenim skupovima i školskim priredbama.

Tek sa trinaest godina dobila je nevjerovatnu priliku da snimi dvije pjesme (“Majko” i “Boli svaka tvoja reč”) pod stručnim vodstvom Milorada Miće Nikolića, cijenjenog vlasnika producentske kuće “Mega Sound”.

  • Daleke 2013. godine je u Zvezdama Granda osvojila impresivno četvrto mesto i počastvovana pesmom “Plakaću za tobom večeras”. Iste godine udružila je snage sa Amarom Jašarspahićem, pobjednikom sezone, za zadivljujući duet “Ma pusti ponos”.

Naredna godina se pokazala kao proboj za nju jer je skočila do ogromne popularnosti izdavanjem senzacionalne pjesme “Prekasno je za nas”, koja je ubrzo postala jedan od istaknutih hitova 2015. U decembru te godine sarađivala je sa MS Stojanom na očaravajućem duetu “Šta bi” i predstavio prateći muzički spot.