Ceca Ražnatović je već preko tri decenije jedna od najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji pa i šire. Ljudima je interesantan i njen privatni život od momenta kada se udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac ali je u to vrijeme u Srbiji bio i jedan od najmoćnijih ljudi. Tada je zaradila nadimak Srpska majka iako je imala samo 26 godina. U beaku je rodila dvoje djece. 

Pronašavši utjehu u tišini Titela, Veljko Ražnatović je bez napora prigrlio život daleko od haosa i smetnji grada. U ovom spokojnom ambijentu potomci Cece Ražnatović otkrili su ne samo duboki osjećaj unutarnjeg mira već i duboku povezanost s ljubavlju.

Nakon što se u pratnji supruge Bogdane i sinova Željka i Krstana preselio u svoju djedovinu u ljupki gradić u Vojvodini, čini se da nema naznaka da se ima namjeru vratiti, navodi se u izvješćima.

Mladi par uskoro će dočekati svoje treće dijete, sina kojemu će dati ime Ilijan. Uz proširenje njihove obitelji, potpuno je racionalan izbor uspostaviti miran i hranjiv život daleko od užurbane gradske vreve.Veljko je nedavno priznao da ne bi imao razloga da se vraća u Beograd da nema očevu kuću.

 

  • Poslednji snimci iz ovog grada, smeštenog na ušću triju reka, jasno pokazuju da je Titel zadovoljan svojim izuzetnim geografskim položajem. Tu se Begej spaja s Tisom, koja zatim nastavlja svoj tok da bi se malo dalje spojila s Dunavom.

Tijekom prethodnih sunčanih dana, uživao je provoditi vrijeme u blizini jedne od rijeka, ponosno pokazujući svoju skladnu tjelesnu građu i govoreći da posjeduje snagu tigra.

Umjesto da ode na beogradsku Adu ili bilo koju destinaciju na moru, donio je nekonvencionalnu odluku da istraži mirnu ljepotu Pitomog Banata, mjesta poznatog po tome što hrani i jača duh.

Bogdana željno iščekuje skori odlazak u porodilište, znajući da je odluka Veljka Ražnatovića da se vrati u Titel nepokolebljiva. Iako će se Ilijan roditi u Beogradu, obitelj će se odmah povući u mir koji je pronašla u rodnom gradu.

Biografija:

Veljko Ražnatović, rođen u Beogradu 1996. godine, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Ima tri polubrata Mihaila, Vojina i Nikolu, kao i tri polusestre Mašu, Sofiju i Anđelu. Veljkova mlađa sestra Anastasija Ražnatović je dvije godine mlađa od njega.

  • Njihov otac je ubijen 15. siječnja 2000. godine u hotelu “Interkontinental” u Beogradu. Tako je Veljka i Anastasiju odgajala majka Svetlana, te teta Lidija i njena obitelj. Zbog svoje mladosti u vrijeme očeve smrti, Veljko ga se ne sjeća. Obitelj Ražnatović suočila se s dodatnim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. tijekom akcije Sablja koja je imala za cilj otkriti istinu iza ubojstva tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića.

Ceca se, zajedno sa svojom sestrom Lidijom, suočila s optužbama za posjedovanje velike količine nelegalnog oružja i pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić. Nakon gotovo četiri mjeseca provedena u Centralnom zatvoru, Ražnatović se s Veljkom i Anastasijom preselio u Tursku i na Cipar.

Od lipnja 2011. do veljače 2012. Ceca je bila u kućnom pritvoru u okviru sporazuma o priznanju krivnje sklopljenog s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije u vezi sa slučajem “Obilić”. U međuvremenu, Veljko je uspješno završio osnovno i srednje obrazovanje u dvojezičnoj “British International School” u Beogradu.

2015. godine upisuje Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci. Tijekom tinejdžerskih godina bio je uključen u navijačku skupinu poznatu po izazivanju nereda na stadionima i izvan njih. Njegovi sukobi s klupskim osiguranjem često su dokumentirani u rubrici “Crna hronika”.

Tijekom studija nailazio je na pravne probleme te je čak bio pritvoren zbog sudjelovanja u unaprijed dogovorenoj tučnjavi. Prije toga bavio se tek ponekim rekreativnim sportom, a nakon toga se posvetio boksačkom sportu.