Anđelka Prpić je srpska glumica koja se proslavila ulogom u seriji Andrija i Anđelka koja je postigla veliku popularnost na naššim prostorima. U njoj tumači glavnu ulogu uz svog koelgu i prijatelja Andriju Miloševića. Posljednjih godinu dana je u žiži javnosti bio njen privatni život jer se prvo saznalo da je glumica u drugom stanju a nije bilo poznato da je u vezi. Ona se nije puno obazirala na priče i napise i danas uživa sa svojim novim suprugom. 

  • Anđelka Prpić već godinama nosi cijenjenu titulu omiljene glumice, što, naravno, izaziva ogromnu znatiželju o njezinom privatnom životu. Od njezinog bračnog statusa do roditeljskog puta, pa i stasa, fascinacija javnosti Anđelkom Prpić nema granica, o čemu svjedoče česti upiti koji dominiraju rezultatima na tražilicama.

Zanosna glumica posljednjih godinu dana uživa u svom blaženom drugom braku uz Marka Žugića. Unatoč novom prezimenu Anđelka Stević Žugić, još uvijek ima puno onih koji je ustraju zvati prezimenom bivšeg supruga.

Međutim, čini se da to nema nikakvog učinka na nju. Ostaje ravnodušna, uvijek spremna ismijavati samu sebe. Nedavno je preuzela glavnu ulogu u monodrami “Što me opet snađe”, predstavi koja se bavi aktualnom temom razvoda.

Tijekom gostovanja u emisiji “Dobro veče s Andrijom” voditelja Andrije Miloševića na UNA televiziji, Anđelkin smisao za humor zablistao je i plijenio pažnju publike.

 

  • Povod za šalu bila je visina Anđelke Prpić koja iznosi 160 cm.

Andrija je ispričao kako se Anđa, koja je prije godinu dana postala majka, sada zatekla kako gleda vlastitu kćer koja ju je već prestigla visinom. Anđelka je na to odgovorila uz smijeh, priznajući da ova izjava nije previše daleko od stvarnosti.

Anđelka Prpić je s bivšim suprugom Darijem majka Jakše, jedanaestogodišnjeg dječaka koji je krenuo na glumački put.

U svibnju je dočekala dolazak kćerkice kojoj je nadjenuto jedinstveno ime Čarna.

Biografija:

Anđelka Stević, rođena 1984. u Požarevcu, odrasla je uz roditelje i mlađeg brata u rodnom gradu. Uz osnovno obrazovanje pohađala je Glazbenu školu “Stevan Mokranjac”, gdje joj brat trenutno radi kao profesor gitare. Nakon završene srednje škole pokušala je upisati Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu.

  • Nažalost, nije izborila mjesto na studiju, pa je umjesto toga upisala Učiteljski fakultet. Tijekom ljetnih mjeseci vrijeme je posvetila pripremama za prijemni ispit na Akademiji dramskih umjetnosti u Novom Sadu. Srećom, ovaj put je uspjela, na radost svojih vjernih obožavatelja. Anđelkin kazališni put započeo je još kao student, a danas publika može svjedočiti njenim zapaženim nastupima u “Ateljeu 212” i Srpskom narodnom pozorištu.

Među njezinim najpoznatijim djelima je “masovna monodrama” pod naslovom “Što se događa sa mnom”. Ovaj zadivljujući komad zajednički je rad Anđelke, dramaturga i scenarista Nebojše Romčevića i cijenjenog glumca, glazbenika i redatelja Branka Đurića Đure. Anđelkina svestranost dolazi do izražaja u tumačenju 12 različitih likova u predstavi, a pozitivan odaziv publike na koncept i izvedbu projekta evidentan je ne samo u Srbiji već iu cijeloj regiji.

Anđelkina televizijska i filmska karijera započela je ulogom u seriji “Ulica lipa” 2007. godine u produkciji Radio-televizije Srbije . Sljedeće godine oživjela je lik Tijane u “Gorkim plodovima”. Anđelka se 2010. pojavila u ulozi Andree u “Našoj maloj klinici” i preuzela ulogu voditeljice zabavne emisije “48 sati svadba”, a snimala je i seriju “Žene sa Dedinja”.

U “Ženama sa Dedinja” Anđelka je tumačila značajnu ulogu Čarne Malbaš, supruge pop pjevača Martina (Dragan Mićanović), koja je slavu stekla nakon pobjede na “Beoviziji”. Svoje voditeljsko umeće Anđelka je 2012. godine pokazala u zabavnoj emisiji „Noćni TV projekat“, koja se godinu dana emitovala na Televiziji „B92“. 2014. godine je uz Miloša Uroševića vodila zadivljujući i edukativni program “Bulevar u 5 do 5”.

Prijelomna godina na njezinom profesionalnom putu bila je 2015., kada je dobila glavnu ulogu u popularnoj seriji “Andrija i Anđelka”. Ovaj komični sitcom vrti se oko para u svojim tridesetima koji dijele duboku ljubav jedno prema drugome, ali se često iritiraju međusobnim hirovima. Osim toga, iste je godine bila prepoznata kao jedna od modno najatraktivnijih žena u lokalnoj javnoj sferi.