Slavica Ćukteraš je bila dio po mnogima najtalentovanije postave takmičara u Zvezdama Granda i svi su joj tada predviđali veliku i uspješnu karijeru. Ona je međutim odlučila da se posveti porodičnom životu i povukla se sa scene a nakon razvoda od muža opet pokušava da nastavi tamo gdje je nekad stala kada je u pitanju pjevanje. I njen izgled se drastično promijenio a to su mogli vidjeti i gledaoci Ceca šoua.

Već duže vrijeme Slavica Ćukteraš prolazi kroz dugotrajnu i tegobnu kalvariju. Vodeći bitku za skrbništvo s bivšim suprugom Vladom Avramom nad njihovom sedmogodišnjom kćeri, pjevačica je novinarima otvoreno priznala muke koje proživljava. Cjelokupnost ove situacije je nedvojbeno opterećujuća i stvara ogromnu količinu stresa na nju.

  • Unatoč izazovima propalog braka, smogla je snage da ponovno izgradi svoj život i ponovo otkrije ljubav.U posljednje vrijeme doznalo se da je Slavica uspostavila duboku emotivnu vezu s novosadskim DJ-em Vladimirom Aćićem, otkriće sedme sile. Uvriježeno je mišljenje da ona u potpunosti uživa u ovom novootkrivenom društvu.

Folk zvijezda nedavno je naglasila da iako je možda izazovno pronaći savršenog muškarca u današnjem svijetu, to nije nemoguć zadatak.

2013. godine ukrstila je puteve s bivšim suprugom, koji je igrom slučaja bio bivši vratar. Njihove zaruke dogodile su se tijekom nezaboravnog putovanja na Maldive, nakon čega je uslijedila tajna ceremonija vjenčanja. 2016. godinu obilježila je dolazak njihove kćeri Victorije.

 

Iskustvo je bilo divno. Kad je čovjek u ljubavnom jeku, svijet poprima prekrasnu nijansu. Bilo da ste okruženi mirnim seoskim krajolikom ili uživate u radostima živahnih destinacija poput Tokija, Cagliarija, Bergama i Dubaija, sreće ima na pretek.

Tijekom šest godina imali smo privilegiju sva ta mjesta zvati domom, stvarajući poglavlje u mom životu koje mi je drago. A na vrhuncu svega je Viktorija – kako se strastveno izrazila u emisiji “Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović”.

Početkom 2020. Slavica i Vlada raskinuli su brak, zbog čega se ona vratila zapostavljenim radnim obavezama.Nakon što smo napustili prethodne uloge partnera, spremni smo prihvatiti nove, s nadom i vodstvom Božjim, kao odgovorni roditelji.

  • Par trenutno vodi pravnu bitku za skrbništvo nad djetetom, što je nedvojbeno vrlo stresna situacija. Potrebna je ogromna snaga i otpornost za navigaciju i prevladavanje tako teških prepreka.Naglo debljanje Slavice Ćukteraš nije izostalo, pa se nagađa da bi to moglo biti posljedica stresa koji trenutno proživljava.

Pjevačica je u prošlosti bila mršava i slabašna, ali se u nadolazećoj epizodi “Ceca Showa” koju tek očekujemo pojavila u malo izmijenjenom izdanju. Sa svježom frizurom i nekoliko dodatnih kilograma. Iznenađujuće, ove joj promjene dobro stoje, baš kao i outfit koji je odabrala za fotkanje.

Biografija:

Slavica Ćukteraš, rođena 28. siječnja 1985. u Šapcu, poznata je srpska pop-folk pjevačica koja se proslavila sredinom 2000-ih sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Budući da živi u Beogradu s bivšim nogometnim vratarom Vladom Avramovim i njihovom kćeri Viktorijom, Slavičina strast prema glazbi očita je od ranih godina. S nepune četiri godine počela je svirati violinu, da bi na kraju završila nižu glazbenu školu sa smjerom klarinet.

U srednjoj školi se glazbeno obrazovala teorijskim tečajem. No, Slavica je 2004. godine privukla pažnju javnosti kao jedna od natjecateljica u “Zvezdama Granda”. Unatoč tome što je završila na šestom mjestu, ovo joj je postignuće dalo priliku da snimi pjesmu. Objavljivanje njenog debitantskog singla “Život mi oduzmi” dočekano je s velikim oduševljenjem njezinih sve brojnijih obožavatelja. Nakon toga, Slavica je izdala nekoliko albuma, uključujući “No Rules”, “Ćiribu Ćiriba”, “Ekskluziva” i “Nevreme”.

Osim toga, surađivala je s istaknutim umjetnicima kao što su Banet Mojićević, Ognjen Amidžić i Dado Polumenta, producirajući niz uspješnih singlova i dueta. Nakon vremena provedenog u drugom stanju, Slavica se odlučila povući iz javnosti. Uzevši pauzu od studija u trajanju od tri godine, nastavila je producirati tri singla, s “Budi samo moj” koji se pokazao kao najtrijumfalniji. Napravljen je i glazbeni video koji prati ovu pjesmu.