Poznata TV voditeljica Suzana Mančić ušla je u brak s uglednim poduzetnikom Nebojšom Kunićem, čime je obilježila svoj prvi brak. Unutar ove zajednice bili su blagosloveni dolaskom dvije kćeri, Natalije i Teodore. Nebojša je prije vjenčanja bio član cijenjenog glazbenog ansambla “Sedmorica mladih”. Kroz njihovo prijateljstvo procvjetala je duboka ljubav Suzane i Nebojše, koja je kulminirala njihovim svetim zavjetima i rođenjem njihovih dviju voljenih kćeri.

Suzana Mančić, poznata kao “loto djevojka”, bila je poželjna partnerica i supruga mnogih, ali je tek 1989. godine donijela odluku da se uda za Nebojšu. Njihov brak trajao je 8 godina prije nego što su se sporazumno razveli i krenuli različitim putevima. Ta je odluka značajno utjecala na Suzaninu karijeru jer je u to vrijeme bila na vrhuncu uspjeha. Ipak, odlučila je dati prednost svojoj obitelji i potpuno joj se posvetiti nakon razvoda.

U međuvremenu, Nebojša je krenuo na vlastiti poduzetnički put, a Suzana mu je nepokolebljiva podrška u svim nastojanjima. Tijekom javnog nastupa voditeljica je razigrano otkrila kako je samoinicijativno zaprosila svog sadašnjeg supruga, iako mu je treća supruga. Razvod Nebojše i Suzane zatekao je sve, a Suzana je natjerala svoje kćerke da daju prioritet i prođe kroz ovaj iznenadni i mučni događaj.

Odlučila je dugo šutjeti o izazovima s kojima se suočavala u braku. Pokazalo se da je Nebojša često zamjerao Suzanin izgled i godine, što je kod nje izazvalo značajan emotivni utisak. Suzanin pad u depresiju pripisivali su razvodu koji se dogodio kada je imala otprilike 40 godina. No, 2018. Suzana je utjehu pronašla u drugom braku sa Simeonom Ocomokosim, svojim partnerom s kojim je bila 18 godina, i napokon se vjenčala.