Dolazak kćeri Maše označio je značajnu prekretnicu u odnosima crnogorskog glumca Momčila Otaševića i njegove kolegice Jelene Perčin. Maša je bila njihovo prvo zajedničko dijete, simbol njihove zajednice prije konačnog rastanka. Nekoliko godina kasnije na svijet je došao njihov sin Jakša. Kao predani roditelj, njihov je otac posebno volio svoju djecu, osobito svoje kćeri, za koje je vjerovao da će nastaviti njegovu ostavštinu. Neočekivani razlaz ovog cijenjenog glumačkog dvojca, koji se dogodio tek prošle godine, mnoge je ostavio u nedoumici. Pojavila su se nagađanja o Momčilovoj vjernosti, iako on o tome nije javno govorio.

Posvećen održavanju skladne veze sa svojom bivšom suprugom, on pokazuje nepokolebljivu odanost prateći je u svim njezinim pothvatima. Tijekom cijele ljetne sezone čuvao je dragocjene trenutke koje dijeli sa svojom kćeri, ponosno pokazujući brojne fotografije koje su zorno dočarale njihove avanture na popularnoj platformi Instagram. Maša, središnja točka njegove prisutnosti na internetu, odisala je srećom kroz pomno odabrane outfite, plijenivši pažnju gledatelja. Pokazujući brižljivost i do najsitnijih detalja, za nju je pedantno sastavio kolekciju kratkih hlačica, suknji, majica i mašni, ubirući plodove svog truda dok se Maša sada rado prisjeća nezaboravnog odmora.

Od malih nogu vidljivo je da je kći Momčila Otaševića nagomilala pregršt anegdota kojima može počastiti svoje društvo. Ove su priče usredotočene na njezina oca i drage trenutke koje su iskovali usred suncem okupanih dana ljeta. Vrlo je vjerojatno da će i njezin brat uskoro krenuti njezinim stopama, budući da je i sam glumac izrazio žarku želju da aktivno sudjeluje u zajedničkim eskapadama sa sinom, kako u godinama njihovog odrastanja, tako i u godinama koje dolaze.

Glumica trenutno poduzima zadivljujuću ekspediciju po Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, bez prestanka putujući kako bi ispunila svoje obveze u industriji zabave. Unatoč pretrpanom rasporedu, uvijek nalazi vremena da se posveti svojim voljenima. To uključuje njenog oca, majku, sestru, intimne prijatelje koji žive u Crnoj Gori i, naravno, njenu djecu. Nadalje, glumac je vješto njegovao prijateljsku vezu s prijašnjom partnericom Jelenom, koja je rezultirala skladnim suživotom zbog njihove djece.