9. siječnja ove godine Miloš Biković i Ivana Malić bili su ispunjeni neizmjernom radošću. Razlog tome je što je Ivana prije samo tjedan dana na svijet poželjela poželjeti njihovog sina Vasilija. Ime Vasilij je srpska adaptacija grčkog muškog imena koje je izvedeno od riječi “basileios” (Βασίλειος), što prenosi pojmove “carski” i “kraljevski”.

Ivana se do ovog trenutka suzdržavala od oglašavanja nakon rođenja sina. No, nedavno je razbila taj obrazac podijelivši na svom Instagramu prvu fotografiju malenog Vasilija. Prema izvještajima susjeda, čini se da su novi roditelji uspješni, uz dodatnu podršku Miloševe majke. Otkako je Ivana rodila, nismo je vidjeli. Vjerojatno ona sve vrijeme provodi čuvajući bebu, dok Miloš juri na sve strane. No, najviše sreće zrači baka Marija, Miloševa majka. Kad god izađe van, osvijetli cijelu ulicu. Čestitali smo, a vidi se da je žena puna veselja. Zaista zaslužuju svu sreću koju imaju jer su izuzetna obitelj, kaže susjeda koja je to podijelila za Blic.

Paketi već nekoliko mjeseci uredno stižu na naznačenu adresu, što znači da je prostorija unaprijed pripremljena. Ivana je tijekom cijele trudnoće zračila vibrantnim sjajem, često viđena sama ili u društvu Miloša u opuštenim šetnjama. Ona je utjelovila aktivnu trudnicu, prirodno odišući gracioznošću i skromnošću u svojoj odjeći. Nije bilo ni traga kičastim kristalima ili kičastim ukrasima, niti drečavim markiranim etiketama koje su je ukrašavale. Slično tome, Miloš nije imao sklonosti da se hvali materijalnim imetkom. Dana naglašava da je unatoč uspjesima njezina sina njegova majka ostala prizemljena i istinski dobrog srca.

Miloš, voljena osoba u zajednici, primio je tople čestitke od pojedinaca u kafiću kada su ga nedavno ugledali. Njegov mladenački duh, koji uvelike pogoduje njegovoj glumačkoj karijeri, također ukazuje da će se isticati kao brižan i odan otac. Ta je kvaliteta vidljiva svakome tko ga promatra. Ponosni roditelji odlučili su otkriti početnu sliku svog novorođenčeta. Sin Miloša Bikovića proživljava blaženu obiteljsku atmosferu obavijenu ljubavlju svojih roditelja. Na fotografiji je zabilježen nježan trenutak majke kako nježno miluje djetetove nožice, dok par za sada odlučuje zadržati djetetovo lice.