Nakon razlaza s glumcem Milošem Bikovićem, glumica Brankica Sebastijanović postala je primjetno odsutna iz medija, ostavljajući malo informacija o svom sadašnjem životu. Prije nekoliko godina došlo je do ljubavne veze između glumice Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, za koju se priča da je bila ispunjena dubokom ljubavlju. Unatoč sveopćem iščekivanju potencijalnog braka, njihova je ljubavna priča na kraju došla kraju i oni su otišli svatko svojim putem.

  • Nakon njihovog prekida, Brankica Sebastijanović, koja je ranije bila u vezi s Milošem Bikovićem, odlučila je zadržati privatnost po pitanju privatnog života. Javnosti je posebno zanimljiva njihova odluka da se suzdrže od fizičke intimnosti do braka, o čemu je Brankica otvoreno govorila: “Neukusno mi je banalizovati nešto što je i Milošu i meni jako važno. Ako naši izbori mogu poslužiti kao inspiracija mladim pojedincima u ovim vremenima, onda sam zadovoljna zašto postoji tako velika pokrivenost o ovoj temi”, prenijela je tada glumica medijima. Njezino trenutno stanje egzistencije ostaje obavijeno velom tajne, jer je o njoj dostupno vrlo malo informacija. Odlučila se u potpunosti povući od očiju javnosti, povremeno se angažirajući na platformama društvenih medija gdje uglavnom dijeli zadivljujuće snimke sa svojih raznih putopisnih avantura.

Prema prethodnom pisanju “Blica”, Brankica je bila u ljubavnoj vezi s Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije “Avala”, za kojeg se davno vjerila. Međutim, nije jasno jesu li još uvijek zajedno. “Brak nije nešto za čime trenutno jurim. Trenutačno mi nije ni na radaru. Imam vremena na pretek. Trenutačno jednostavno idem na vjenčanja”, kako sam rekao u svojoj prethodnoj izjavi za medije.

  • Povodom vijesti o skorom očinstvu Miloša Bikovića, Brankica Sebastijanović oglasila se medijima. Na pitanje novinara bi li mu čestitala, kratko je odgovorila. Mlada glumica odlučila je ne otkriti svoj romantični status te je izjavila kako joj godine ne opterećuju kada je u pitanju roditeljstvo. U našem ubrzanom društvu posljednjih godina primjetan je porast egocentrizma i sebičnosti među pojedincima. Kad je roditeljstvo u pitanju, potrebno je prioritet staviti na potrebe djeteta, često sebe stavljajući na drugo ili čak peto mjesto. Čini se da mnogi ljudi nerado lako odustaju od vlastitih želja, što navodi na sugestiju da bi bilo pravednije pričekati dok netko ne bude potpuno zreo i siguran da želi dijete, s obzirom na ogromnu odgovornost koju to podrazumijeva. Ova tema se često nameće u razgovoru s prijateljima, jer smo u toj fazi života.

Neki od njih već su prigrlili roditeljstvo, dok drugi to tek trebaju učiniti. Vrijedi napomenuti da su društvene norme evoluirale, pa je ženama omogućeno da rađaju kasnije u životu, čak iu četrdesetim, ispričao je izvor “Blica”. Miloš Biković, rođen 13. siječnja 1988. u Beogradu, potječe iz obitelji oca Milana, majke Marije i starijeg brata Aleksandra, koji se kasnije zamonašio i uzeo ime Mihailo, postavši iguman manastira Jovanja. .

  • Tijekom njegovih ranih godina roditelji su mu se razveli, zbog čega se otac preselio u Njemačku. Školovanje je završio u prestižnoj beogradskoj gimnaziji, gdje je uspješno završio četrnaesti razred. Tečno govoreći srpski, engleski i ruski, Miloš je svoje glumačke i govorne vještine usavršavao i u renomiranoj školi DADOV. Kasnije je diplomirao na Fakultetu dramskih umjetnosti, gdje je studirao pod vodstvom Dragana Petrovića, uz ugledne vršnjakinje poput Nine Janković, Jelisavete Orašanin, Tamare Dragičević i Anje Alač. Zoran Radmilović spominje se kao njegov omiljeni glumac i uzor, a Fjodor Dostojevski nosi titulu omiljenog pisca.