Đorđe David, cijenjeni rock glazbenik i cijenjeni član tribine “Zvezde Granda”, jučer je u Sjevernoj Makedoniji doživio tešku prometnu nesreću koja je tragično odnijela život. Nažalost, Đorđe je sudjelovao u sudaru sa ženom na autocesti, zbog čega je ona prerano preminula. Iako je Đorđe tijekom ovog mučnog događaja zadobio samo lakše ozljede, trenutno je pod zabranom putovanja u Makedoniju do okončanja sudskog postupka.

Nakon ovog tragičnog događaja, Đorđe je dobio izljev istinske brige i brige mnogih svojih kolega i poznanika. Žarko Madžić, bivši takmičar “Zvezda Granda” i dragi prijatelj rok umjetnika, nakon incidenta je rekao da nije u mogućnosti da dođe do njega. Madžić je istaknuo da Đorđe ne snosi nikakvu odgovornost za incident te da nije imao namjeru ozlijediti ozlijeđenu ženu.

Kako javlja Grand, Žarko otkriva da je juče u više navrata pokušao da ga kontaktira, ali da je naišao na šutnju. Žarko, temeljeći se na saznanjima o osobnosti i reputaciji osobe, nagađa da je pojedinac trenutno u stanju kaosa, s brojnim pojedincima koji istovremeno pokušavaju doprijeti. Ovo izvješće odnosi se na zabrinjavajući incident u vezi s glazbenikom u rock žanru.

Kada se radi o redovnoj vožnji i kretanju kroz promet, mogu se pojaviti neočekivane situacije poput lošeg vremena ili drugih nepoznatih čimbenika. Kao netko tko često putuje cestom, razumijem da u okolnostima kakve je Đorđe doživio, vozač ne može biti odgovoran. Bitno je napomenuti da Đorđe nije bio pod utjecajem alkohola niti bilo kakvih drugih supstanci, što je u skladu s njegovim uobičajenim ponašanjem. Opće je poznata njegova reputacija odgovornog vozača koji se suzdržava od alkohola. Prema mom tumačenju njegovog iskaza i priopćenju Tužiteljstva, proizlazi da je on sudjelovao u naletu na pješaka na autocesti, što ga oslobađa svake krivnje. Madžić u to izražava nepokolebljivo uvjerenje i nastavlja:

Đorđe se nalazi u poziciji moralne i emocionalne odgovornosti koja se ne može odbaciti. Iako mu nikada nije bila namjera nauditi supruzi, nažalost, dogodio se ovaj tragični događaj. Poznavajući ga osobno, siguran sam da će se uhvatiti u koštac s golemom težinom ove situacije. Posljedice su teške, poput neopreznog gaženja psa i zanemarivanja vrijednosti ljudskog života. Samo on zna kako će proći kroz ovu muku. Međutim, čvrsto vjerujem da će svoju energiju usmjeriti u svoje obveze, koristeći probe kao sredstvo utjehe i zabave. Postoje pojedinci koji ga duboko cijene, vrednuju i poštuju i koji će se okupiti iza njega kako bi ga podržali u ovim teškim vremenima.

S nepokolebljivom unutarnjom snagom i nepopustljivom otpornošću, on posjeduje sposobnost izdržati svaku prepreku koja mu se nađe na putu. Ipak, siguran sam da će te dugotrajne misli ustrajati u trenucima samoće. Sasvim je prirodno za svakog pojedinca zdravog uma i suosjećajnog srca da bude duboko pogođen i uznemiren takvom tragedijom; nitko ne može ostati nepropustan za utjecaj takvih okolnosti. Međutim, zadržavam nepokolebljivu vjeru u njegovu sposobnost trijumfa nad ovim kušnjama. Postoje pojedinci, poput mene, koji cijelim srcem cijene svaki aspekt njegova bića i nastavit će nuditi nepokolebljivu podršku tijekom ovog teškog razdoblja.